多倫多夜遊交友資訊網

搜索
樓主: oscarzala

私做 紫琪 [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

論壇元老

活躍會員熱心會員

Hahahha...... Lonelywolf, 講吓笑啫!take it easy! 唔好咁認真,多謝關心!
私做。。真系无边个好哦
你要知道一讲私做就会话边度会有后生吖。通常30岁都觉得好年轻吖啦。系甘上下吖啦
何况私做拿埋都系120蚊甘上下。你不如比多20蚊叫d大场算数啦
Summer 咯。后生妹。唔算话唔识做。某d方面感觉都几熟手添。如果你唔介意细波既话

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

lonelywolf 發表於 2015-8-2 18:50
叫雞啫, 洗唔洗咁嘅態度求人施捨有冇咩好介紹. 有錢就食多件, 冇錢就打飛機. ...

咁係交流心得, 施咩鬼嘢捨啫
危Sir一出鬼神驚

論壇元老

活躍會員熱心會員

危sir, 老鼠仔,其實私做同大場有咩分別?小弟喺香港,奧門,東莞一向都係玩開大場,未試過私做.....

51萬

管理員

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

ICM 發表於 2015-8-4 22:28
危sir, 老鼠仔,其實私做同大場有咩分別?小弟喺香港,奧門,東莞一向都係玩開大場,未試過私做..... ...

其實如果玩開大場(香港,東莞,澳門), 私做未必啱兄弟你了.  我响呢3處地方玩到唔願走, 女幼, 又靚.  
私做嘅分別係, 開始有D 年紀, 競爭力開始減弱, 大場未必請, 所以便開始私做, 一個人或兩個人合租一個單位, 自己招客, 接客等...一腳踢, 和一樓一沒太大分別.
危Sir一出鬼神驚

論壇元老

活躍會員熱心會員

唉..... 咁咪冇嘢食,冇嘢玩⋯⋯危sir ,如果有好嘢記得通知聲呀!唔該哂!私做如果靚嘅都OK 架!Thanks!

論壇元老

活躍會員熱心會員

危sir, honestly咁耐都未試過私做,如果想試吓,有冇好介紹? 唔想對私做留下壞印象,所以遲遲都未試

51萬

管理員

ICM 發表於 2015-8-4 23:43
危sir, honestly咁耐都未試過私做,如果想試吓,有冇好介紹? 唔想對私做留下壞印象,所以遲遲都未試 ...

我覺得私做真係唔啱你, 唔好因為私做呢兩個字局限咗選擇, 你在3地玩咁多好嘢, 好難在這裡相比喎, 反而食韓妹有保障.  但如果一定要試, 最接近私做的是Asian Heaven的SUMMER.  比較年輕些, 但一定冇得同3地比GA啦, 食唔食要你本人決定了.  我近日穩陣型, 只食韓妹, 間中食高鐘dim sum.  
危Sir一出鬼神驚

論壇元老

活躍會員熱心會員

高鍾dim sum..... 我有興趣喎!

51萬

管理員

ICM 發表於 2015-8-4 23:57
高鍾dim sum..... 我有興趣喎!

但未必成日有好嘢, 但可問問九天仙宫或少女學院. 前者只有650-850起的, 後者有時有300/2小時起錶的, 佢地會比照片你睇...少女學院我食了GINNY 和ANN, 有報告. 九天D女得唔得要問Frankluk2014, 佢成日食. 但少上線. 會遲覆.
危Sir一出鬼神驚