多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 101820|回復: 3

纯情靚妹仔Jessica 之purple sugar [Chinese]

關閉 [複製鏈接]
     今日终于有机会见到Jessica
开门就系Jessica著住件浅绿色穿窿杉露出条小底裤真系可爱得来又性感搞到即刻扯晒旗
拿拿临就拖距入房ko 距
     Jessica 我估距都系20出头。160多少少。头发差晤多到膊头位置度啦。中间分界。我最中意距笑起身好得意。两只眼弯弯的好似月牙睇起身特别甜。衰在皮肤唔系好白。如果唔系真系正
     按摩环节就真系强差人意咯。不过来得呢d场正所谓最翁之意不在。。按摩。而在后头。。。
距按摩下我时我又按摩下距大俾拉。距摸得我越深我就摸得距越入。正所谓知己知己百战百胜
摸到甘上下距问我要咩服务哦。我米话你可以有咩服务就俾咩服务咯
     唔声唔声距就系我面前一件一件甘脱光猪
细波仔其实都有b甘上下啦。以距甘瘦削既身形甘既size 都唔算细波仔啦。禽上来系甘挫我。。虽然技术麻够嘛。。。我就系甘搓距对野。系甘扫距粒的。真过製
      然之后就轮到我男上女下。。前其唔好念错隔离哦
系甘罗条棒扫距个盘丝洞。。。外面遮。。哈哈哈
最后。。。就呕晒d蜘蛛丝出来。。。。都系系外面哈哈
近排d人兴评分。成日问样点啊身材点吖
样我俾距个笑容8分。笑起身好甜好kawaii
身材完全无多于脂肪加一对b cup 波仔
服务就新手一名。你地自己来评啦
几银。。。去过都知吖啦:例牌
要试就打电话问过先咯。费事白行啦

金牌會員

點解唔學危兄咁食佢隻鮮飽呀?
我无危sir 甘靚仔无计啦
Will someone get an English version of this please