多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 23702|回復: 105

睇滿威庭 Fashion Show, 食左個天橋模特兒蘇菲

關閉 [複製鏈接]

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

廢話,滿威庭DT store 黎左批新衫,一批天然素材, 一批人工料,叫我去睇睇比 D 意!
收到好消息, 當然9 秒 9 就去到場地停車場等睇花生騷…
上到去試身室,開門既係一位長腿Model , 身高有 5’10”, 加埋對高踭鞋成6’ 高 !
我由對腳一路掃上去,淨係見到佢條43” 長腿,已經覺得好索…
標準既模特兒身上穿了一條很特別的黑色緊身短裙,整條裙就好似一條黑色的貼身彈黃,
在彈黃之間係可以容看到模特兒的身體,約隱約現十分性感!
黑色彈黃裡面係一套銀色既bikini, 老實講,我眼前的模特兒將整套時裝carry 得很好看 !
呢位模特兒叫蘇菲,樣貌屬於型格路線,就是時裝model 的感覺,表情就是有味道!
並不是一般主流的漂亮蛋臉型,所以一眾只愛大眼樣甜既師兄可以唔駛去~
入試身室之後,我由用相眼觀察,轉為用手去確定...模特兒身上既衣服質地...
首先伸手插入黑裙內,用掌心去感受銀色bikini 胸罩既素材...屬天然質地,應該只有 B 級程度既曲線...
再伸手探索下陰陪份...制作bikini 既質料...布料果然很薄...我可以從褲外感受到陰毛的質感...
當我想繼續用手去確認其他部位時,model 蘇菲話咁快就將我衫褲脫光,睇黎佢都對我身上既衣料非常有興趣...
觀摩時裝的時候,看到模特兒要用法式濕吻去打招呼是常識吧!
對我黎講,同高妹濕吻有一個好處,就係唔須要彎腰同唔駛縮低個頭,大家都可以企直直, 互相盡情去用舌頭交流
為左有一個清潔既身體去試衫,蘇菲輕輕帶我去沖涼,佢幫我搽好規液之後要我轉身背對佢
佢主動將佢瘦長既大腿伸到我兩腿之間一邊磨擦,一邊伸手去按摩和清潔我的硬件...雖然技巧有小小生硬,但誠意可嘉!
出到房之後, 我示意蘇菲向我展示絲襪的質料,二話不說佢就將絲襪套上43"長腿上.
識得欣賞女性,一定係睇對腳! 難得遇到模特兒身裁,當然要好好研究一下絲襪既質地啦!
穿上絲襪既43" 長腿,可觀性被幾何級數提升!
我推她上床之後, 我就不停用咀唇去仔細去感受長腿上不同位置絲襪既質地...大腿,小腿, 膝頭...到兩腿中間...
我用手指公輕輕去按摩...側試一下呢個部位既質料...我一直留意蘇菲既表情,我知道我手指既振動,已經穿過絲襪入到體內..
我隔著絲襪,隱約見到一絲濕潤既水光,我為左確認質料濕了之後既表現,我輕輕一撕....絲襪就比我撕破...質地可以話不堪一撕!
絲襪撕破既聲音令蘇菲更加投入工作! 佢一個轉身就將我瞓低,主動去為我服務!
佢溫柔向我半錫半舔...由濕吻到頸,鎖骨到我胸肌, 一路到大腿, 膝頭,小腿...舌頭不停打圈,相唇不停的啜...
一路吻到最重要的部位時,我地四目交投...佢隨即一下就將全條包含...
望著佢渴望既眼神,不停的用舌頭打轉和吞吐,我知道我好快就會敗北在蘇菲的專業之下...
我趕快要佢起身幫我上套,我將佢推向牆企,揸住個尾箱一下子就直入到底,

推住呢架咁高身既車,我完全唔須要彎低身就位,可以舒舒服咁企係度..啪啪啪
看著絲襪包裹著的車尾,被我如插穿絲襪一樣的進出…..
我按住車尾將佢推到床上,蘇菲的腰被我按得更低, 柔軟既尾箱兀得更高…我就入得更深…
全程蘇菲都回頭望著我如何幫佢加油…啪啪啪…啪啪啪
我大約轟了3,4分鐘, 我終於將蘇菲車尾的油肛加滿…
油槍拔出後,我就抱著她累倒床上繼續濕吻,最後蘇菲更加用濕紙巾將油槍抹乾淨,還細心送上回魂的樂韻…
一覺醒來,原來又是等睇 Fashion Show 時睡著了,發了綺夢一個…

為夢境蘇菲評分:
相貌: 不算是主流美人, 但樣貌很有個性, 和一般的人工美人不同, 鼻高眼細唇薄, 下巴天然尖, 愈看愈有有感覺, 我會比 7 分
年齡:身體肌膚我猜只要24-25, 臉部肌膚我覺得似27-28, 生活可能捱得辛苦吧…
身裁:模特兒身型, 43”長腿, 全天然 A尾 B頭胸, 波細要扣分, 長美腿又加分…我比8.5分
技巧: 試得出係新做, 有小小生硬, 但努力肯做, 佢話有專人教過佢點提供服務, 我比8.5分
態度: 我覺得好好, 好盡力去服待我..我比 10 分
溫提: 要玩絲襪 ! 真正比10蚊既價錢, 有30蚊既享受 !

惡法當前壓力太大,以上經歷我必須說明 ~全是夢境~
如師兄弟們有雷同享受實屬好運

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

又要食花生
危Sir一出鬼神驚

論壇元老

活躍會員熱心會員

好!我都想發番個靚夢!

高級會員

好紧要

金牌會員

Ok

論壇元老

活躍會員熱心會員

搞咩呀?要回覆先有得睇?

高級會員

Canchi 發表於 2015-8-25 19:17
搞咩呀?要回覆先有得睇?

要回覆應該係精彩嘢定啦
乜而家要咁麻九煩ha.

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

lonelywolf 發表於 2015-8-25 21:00
乜而家要咁麻九煩ha.

玩吓姐~

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

bonehead 發表於 2015-8-25 20:59
要回覆應該係精彩嘢定啦

無乜精唔精彩既..
想知有幾多師兄弟捧場姐!