多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 70639|回復: 4

食潘朵拉曲奇 [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

高級會員

細佬我今次第一次寫報告 有邊度寫得唔好請多多指教
因為從16歲開始 基本上一直都有女朋友 雖然換過好幾個 但基本上單身唔會超過2個禮拜 所以基本上無點出去hunt過  今次算係第5次吧
但係男人始終都係鍾意出去滾 家常便飯食得多 耐唔耐都會想出去食飯餐
今朝起身打左個電話去潘朵拉 諗住book mocca但點知休息 keeper話今日曲奇返工 跟住諗起危sir之前食過 睇review都ok 就book左1點半個鐘 試下
但點知睇錯地址 去錯地方 遲左半個鐘 但個keeper人好nice 俾左我1點半
到左之後keeper叫我入去townhouse 坐陣 馬上就好 入到去 同keeper傾左兩句 曲奇就落黎啦
曲奇個樣都算靚啦 但唔係我嘅type 細佬平時少食 所以無得點比較 對上一次係幾個月前漫威廷olivia olivia個樣我會俾8分 曲奇7分吧
曲奇身材幾好 幾瘦 有波有蘿 唔算高 162 163左右吧 對波都幾軟幾好渣 但細佬分別唔出真波假波 所以確認唔到... 總體來講 我俾7.5吧
一入房 擺低d野 曲奇就拉住我手去沖涼 距對手好滑 皮膚好好 當時估計應該early 20s吧 但後來沖涼時問距 距話26
沖涼好細心 洗的好乾淨 但可能唔夠靚仔 無水中蕭... 唉 不過ok啦 唔係太大問題
沖完涼之後 我就訓係張床度 跟住距過來DFK 一路錫落去 bbbj唔差 但有待提升咯 而且唔夠耐 可能先得一分鍾 一分半鐘左右吧..
之後都係d普通 上套 女上位 missionary doggy 我覺得曲奇都幾緊 而且水都幾多 好滑
射完之後就沖涼 沖完著衫 俾左粒糖我 之後拉住我手去度townhouse門口 錫我一談
曲奇態度一直都幾好 一直都有講有笑 但英語水平有d差..
總體來講 樣7份
身材7.5
計數都俾7.5啦 有待提高
態度就幾好我俾9
repeat:maybe啦 哩排都想出來食 但應該試下其他先

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

第一次寫就咁長,難得難得,有冇比佢兩支左輪手槍嚇親?
危Sir一出鬼神驚

論壇元老

活躍會員熱心會員

第一次去真係唔簡單,佢個地址要留意先會搵到。
Keeper  出嚟同你傾?咁你駛唔駛評埋 keeper?

曲奇係唔錯嘅。

高級會員

危天行 發表於 2015-8-28 15:01
第一次寫就咁長,難得難得,有冇比佢兩支左輪手槍嚇親?

啱去到都无留意到系两支枪 挂住玩波波 后来先发觉距陀住两支枪

高級會員

Canchi 發表於 2015-8-28 15:43
第一次去真係唔簡單,佢個地址要留意先會搵到。
Keeper  出嚟同你傾?咁你駛唔駛評埋 keeper?

哈哈 评左啦 就系距个人好nice