多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 3031|回復: 3

超火辣身材越南妹Angel @ QQ SPA [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

金牌會員

眼見131415兄咁偉大做白老鼠, 放假悶悶地寫個報告啦.
話說那些私做都差不多試過, 昨天晚上心痕痕, 見近日危蛇Vicky報告, 就去QQ走轉.
點知冇番, 但離遠見到有條女身材好能正, 起碼有5呎8或以上, 有波有囉, S型身材加長腿, 染了頭啡髮, 夜場辣妹格局.
樣貌未睇真, 問老細話叫Angel越南人, 只做星期四Parttime.

叫埋來睇睇樣貌, 應該有26-7. 我打7.5分.  但被她超正body吸引住, 冇得走, 留下了.
Angel按摩只屬一般, 但身材好很正. 對波又大又好渣, 感覺好正, 但小弟分不到真假. 如果是假的, 手工就真的太好了.
屁股亦有肉地但不肥.
按到差不多, 例行公事問要什麼服務, 今晚好想小西希望有啦, 哈,真係有.
好多Spa女都冇BJ, Angel算係咁了, 有CBJ比我. 我亦有手指佢妹妹, 少量lfk/dfk, 小西都唔錯,
條腿真係長, 我剩係見到條腿已經硬了.

總括來講, 係滿意的. 搵Angel係玩佢body, 但樣貌都有7.5分嘅.

Face:7.5
Body:9.5
Service:8
Attitude:8.5
DX兄,幾時轉了玩spa 呀?玩厭了私做?

金牌會員

greenhead 發表於 2016-12-24 17:28
DX兄,幾時轉了玩spa 呀?玩厭了私做?

Green兄, 私做差不多已吃過了, 想尋求些新鮮感而已
唔係喎Dx 兄,最近都有幾个新名字如Amanda,  Icy,  Dodo和Purple 。 Dx 兄全都做过了?