多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 360986|回復: 64

♛ 淫僧再會金髮小ROXY @ SEXY-CAT [Chinese] ♛

關閉 [複製鏈接]

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

我呢位淫僧和 ROXY識於微時, 自從ROXY走後, 每日敲經念佛, 希望呢位好對手再和我較量一下
武功. 事隔一年, 扑扑下木魚, 突然聽到ROXY回歸嘅消息, 廣發武林帖邀請各大武林高手比武.  
正所謂唔打(食)頭陣(水), 慘過敗家!
我危SIR帶住家傳兵器"大賓州", 膽粗粗就同ROXY最早開拖...

去到比武場地, 門慢慢打開, 疑! 點解比條鬼妹同我打嘅?? 我唔係葉問喎~
哦~望真D, 原來係染咗一頭金頭髮嘅ROXY. 很有K-POP LOOK.  一身黑色BRO TOP加黑色短褲
仔, 全身白滑的肌膚,加上已經收身回勇身材FIT爆再後加長腿 (最後見她約一年前身材開始發脹)!!
問你點頂!!!

ROXY 一眼就認出我呢個同佢曾經大戰三百回合仲未分出勝負嘅淫僧啦 拖我埋擂台邊, 佢指下自己件衫示意我除衫, 我咋傻扮懵一手出招揸落佢對波,以一招出奇不意, 先發制人, 已經攞咗個頭威...
佢完全冇閃避嘅意思, 而且仲立刻解開我身上衣服,係咁"賴"我兩粒LIN頭, 估唔到冇
見一年,ROXY都同我呢個淫僧有得揮, 成個淫尼咁款 比佢咁"賴"法, 點會唔"洞L" 呢...
室內嘅氣氛當然已經升溫啦...  有人話佢似龔嘉欣, 今日所見, 除咗髮型短咗似之外, 我始終認為偏向似JJ賈曉晨多一丁點, 見人見志啦...

呢個淫尼, 仲口口聲聲扮晒嘢話成年冇攪嘢, 唔記得點做, 叫我教下佢!  點知一埋牙,就知道中

淫尼ROXY嘅挑逗功力,比一年前更勁 小天行真係硬過條鐵...但係隻鮑魚多唔多用, 就確實睇得出.
淫尼隻鮑魚,回復光彩,輕輕一線, 脹卜卜,一睇就知呢一年真係好少用, 我既然係頭水......我就唔客氣啦...

當日嘅ROXY好少可以"賴"到佢出水濕X晒,今日唔單只濕,仲好有反應, 耐冇DIU西真係唔同D呀吓..

食飽鮑魚, 小天行已經等得非常不耐煩. 選用咗面對面坐响床直接交合,面對面一呎都冇,睇住佢個樣,下面就慢慢插入, 再望住佢個表情由得戚變為支持唔住我家傳兵器"大賓州"嘅痛苦表情, 真過..

當我係咁小7佢嘅時候, 佢都非等閒之輩, 個PAT同條腰係咁鈕動, 小D定力都比佢chur爆
之後嘅過程, 大家都有所不同, 所以下省三百字等狼友們親身去體會啦.....
當我爆漿後, 佢仍然用果招絕招係咁LUN我條小天行, 真係幾酸下 佢望住我就覺得好過癮

我知道今餐唔好好招呼佢, 再約真係有排等.  剩係我班禽獸朋友已經book到大後日了.

總評:
Face: 8
Body:9
Service:9
Repeat: Hell Yes

危Sir一出鬼神驚

論壇元老

活躍會員

哪天也去会一会。
我又要食

論壇元老

活躍會員

原来今天去打食了,这鬼天气也不耽误吃啊!但愿下周能约到。

論壇元老

2 review in a row, must be something, thanks

論壇元老

thank you

高級會員

thx for sharing

論壇元老

活躍會員熱心會員

好彩我都唔敗家,收到危sir發嘅邀請帖,上個禮拜已經約定今日大戰一場,就算滂沱大雨都冇阻今日約會,的確唔錯!希望好快會再有驚喜!

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

好一個莊思敏, 巧合地2個都有隆胸.

金牌會員

Sounds good

Danger sir u have any suggestion for ass lover?