多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 5223|回復: 12

「人生能有幾?不樂是徒然」第一次奉獻給Yuki @ 1 SPA[Chinese]

關閉 [複製鏈接]

中級會員

大家好, 我係watgoose20
自從係上個月發現左sex8 嘅存在後, 我就不停係到睇報告, 了解一下多倫多嘅風月行業.
身為一位未曾同任何一位女性有親密接觸嘅處男, 我心裡掙扎咗好耐.
我亦都問過危sir 一般 SPA既流程係點樣, 同埋問佢會推薦邊幾間SPA
所以我要係呢度特別多謝危sir J
最後我決定踏上我嘅征途, 而旅程係會由1 SPA 開始

如果閣下剩係想睇評分的話, 可以移步到呢一個帖嘅尾部
你決定繼續睇落去既, 多謝您
因為呢一篇唔只係一則評論或報告 佢仲記錄咗我嘅第一次
我希望可以在字裡行間帶少少樂趣畀大家 同埋分享我嘅心路歷程
(其實我唔清楚可唔可以寫得咁詳細, 如果有些內容唔出得街的話, 可以delete咗那個部份)

天陰陰 啫痕痕
今日返工蛇王嘅時候係度睇報告
最後未夠鐘就放自己工 決定行出我嘅第一步
馬上去銀行噤錢 然後飛去1 SPA

「風蕭蕭兮易水寒,壯士一去兮不復還」
我懷著呢一種悲壯心情 泊正係1 SPA門口正前方
開門入去, 有兩個姐姐坐左係櫃檯
「你好」
hi, 做幾耐?
「吓? 半個鐘啦」
「半個鐘就四十蚊」
「而家畀? 乜唔係之後先畀嘅咩? 我第一次出嚟玩, 唔係好清楚」
「係呀, 通常都係比咗房錢先, 小費就做完先畀個女仔
你第一次嚟我就比個最正嘅同你玩啦 呢排好多人搵佢架」
「可唔可以睇吓啱唔啱心水先?
「可以, 但係佢而家接緊客, 你要等一等喎」
「吓? 係度等呀?
「當然唔係啦, 我帶你入房. 你係房等一陣」

之後, 我就跟咗個講普通話嘅姐姐入房
獨自一人坐係幽暗既房間, 鐘的滴答聲在靜靜的房間裡變得越來越響
我嘅心情亦步亦趨, 心情隨著鐘聲變得更加緊張
繃緊的神經令我鳩都縮埋
等咗大約五至十分鐘, 有個姐姐開門入嚟

(以下對話係經過非專業人士翻譯成中文)
「你好, 我叫Yuki呀」
「你好, 好高興認識你」
然後Yuki出番去
「這個可以嗎?」櫃檯姐姐問.
「可以呀! 而家我要點做?
「先付四十塊錢, 剩下的小費給她就可以啦」
「無問題!」我係銀包拎出兩張二十蚊紙, 交左界佢
「要先洗一洗嗎?
「要呀, 我隻腳好臭」
跟住櫃檯姐姐就拎左兩條毛巾畀我 叫我去沖涼

沖完涼, 我返房等左一陣 Yuki就入咗嚟
我當時企左係到玩電話
「你趴係張床度先啦」
我跟住佢嘅指示 赤裸裸地趴左係度
之後佢就開始幫我按摩
試過去泰國畀人拆骨嘅我
Yuki嘅力水真係不敢恭维
但係去得spa就當然係醉甕之意不在酒啦
剛開始按摩嘅 只可以用一個字去形容:
因為我同佢都無講嘢
「我第一次嚟呢程地方玩架, 所以你係我第一個」 我嘗試打開話匣子
「真係架? ! 我好開心可以成為第一個服侍你嘅女仔啊」
「係呀! 真架」
然後沉寂咗一陣
「你做邊行架?
「我係一位學生嚟嘅」
「係呢, 你係邊度人呀?」我問
「韓國人」
「咁你有冇聽kpop?
「有呀, 我聽我聽bigbang 同埋 girls generation
「哦我都有聽開bigbang . 我好鐘意佢地隻新專輯」
「哦」佢疑惑地回應

大家睇到呢度 可能心裡有個疑問
「乜危sir唔係話Yuki係日本人咩?
我當時都有呢個問題, 因為佢完全唔似一位韓國人
但係我並沒有叫佢講幾句韓文黎聽下
因為我唔想破壞個氣氛, 同埋令到佢尷尬

但係為咗求證一下 我問左佢一個問題
「呢度有幾多個Yuki?
「得我一個叫Yuki
「哦係咩」
之後我再冇繼續去探討呢一個問題
而事後我問咗櫃檯姐姐
佢真係日本人, 原產地係東京
櫃檯姐姐亦話畀我聽
「有一些女生都會虛報自己種族」
我又學到新野 果然係學海無涯
「逢人且說三分話 未可全拋一片心」 亦只係人之常情

唔好意思, 廢話太多
言歸正傳
按完後 佢叫我反轉身
「你想要咩服務呀?
「嗯睇下你有咩啦?
佢列左一連串嘅服務同埋價錢
係呢個時候, 我亦伸出咗我隻鹹豬手
由佢雪白嘅大脾摸上去
「嘩, 咁多選擇我都唔知揀咩好喇
仲有冇其他啊?」我膽粗粗問咗句
「你想嘅都有, 不過我收得有少少貴囉」
「咁你覺得我第一次嚟應該做咩好?
「睇下你想洗幾多錢囉
我霎時間猶豫不決, 皆因我樣樣都想做
「我提供你想要嘅服務,不過真係有少少貴囉」 佢再次強調, 亦都報埋價
「實不相瞞, 我其實係一位青頭仔嚟嘅」
「真係架? 咁唔好啦, 我覺得第一次應該要留畀你真正愛嘅人」 我真係估唔到佢會咁樣回覆
「你真係咁認為?
「係啊! 佢不加思索地回應
「咁好啦我揀BS啦」

然後我就接受咗我人生中第一次嘅 body slide
由於今次係我嘅第一次
我唔知點樣去評論同埋形容個服務質素
我只能說「舒服」兩隻字
okay, 無問題」 佢接著寬衣解帶 雪瑩玉體呈現係我面前
今次係我第一次咁近距離去欣賞女性嘅身體
佢胸唔大 但係我認為係一對好雙乳 而佢份人亦都幾好相與
粉紅色乳頭,可遇不可求..
大家見到呢句 係咪想馬上打電話去預約呢?
好可惜, 佢冇
佢上咗床, 開始用佢對波去磨我
磨咗一陣, 佢改變策略
佢用對纖纖玉手將小watgoose上下套弄

我空閒嘅一雙手不慌不忙地玩弄佢雙乳
「我鐘意你對波, 啱啱好一隻手一個」
「哈哈, 係呀? 多謝」
「你唔介意我摸你下面嗎?」我有禮貌地問
「可以啊不過你要溫柔一點」
「嗯係咪呢度?」唔熟悉女性身體嘅我, 完全唔知自己摸緊咩 只能埋怨自己冇讀過生物學
「舒唔舒服啊?」佢問
「嗯可以慢少少嗎?

過左一陣
「你可以掉轉頭嗎? 我想摸下你隻腳」我要求
佢轉身 繼續去刺激小watgoose
優美渾圓的修長玉腿,嬌嫩玉潤的冰肌玉骨
真係玩腳都玩到成晚
我終於都有機會去研究下女性嘅陰部
在此之前, 我對兩性性器官嘅認知只停留係男人只係多咗碌嘢嘅分別(好似係)
「等陣先, 我想戴返副眼鏡睇唔清楚」
然後我戴上我黑色的粗框眼鏡
細心鑑賞無毛嘅陰部, 時不時亦輕輕撫摸著它

佢轉返身, 望一望個鐘
然後繼續玩弄小watgoose
「仲有大約幾耐夠鐘?」我問
「十分鐘」
「哦其實我本身會以為一分鐘完事
因為開始個陣我真係好緊張」我自嘲地說
「哈哈係咩?
玩多左陣, watgoose正式嘔白泡投降
清潔完後, 著衫畀錢走人

我最後畀多咗二十蚊佢 只因為佢係我嘅「第一次」
佢攬咗我一攬同埋多謝我, 之後我就出咗去
各位可能會覺得我好傻, 無啦啦畀多咗廿蚊
不過我覺得值得, 而我亦好滿意佢嘅服務

出咗房之後, 同櫃檯姐姐吹咗陣水
之後我就踏出咗個門口
完成咗人生的其中一個里程碑
Overall rating:
Face: 8.2
Body: 8.5
Service: 8.0
Attitude: 8.3

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

哈哈,恭喜你破處並踏上人生征途,報告亦寫得不錯,但什麼叫佢冇L?
危Sir一出鬼神驚

中級會員

危天行 發表於 2017-1-20 09:15
哈哈,恭喜你破處並踏上人生征途,報告亦寫得不錯,但什麼叫佢冇L?

唔小心打左多隻字 而家改返先

金牌會員

很詳盡, 老兄應該叫她真正的為你破處, 這太浪費了
鼓勵!佢講廣東話架?

中級會員

dx1355dx 發表於 2017-1-20 11:39
很詳盡, 老兄應該叫她真正的為你破處, 這太浪費了

哈哈 我當時緊張唔係太敢

中級會員

sickmall 發表於 2017-1-20 15:41
鼓勵!佢講廣東話架?

日本妹, 講英文同日文

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

watgoose20 發表於 2017-1-20 16:22
哈哈 我當時緊張唔係太敢

你係真處男定係出嚟玩嘅處男先?
危Sir一出鬼神驚

高級會員

心路歷程

中級會員

危天行 發表於 2017-1-20 19:46
你係真處男定係出嚟玩嘅處男先?

真處