多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 2627|回復: 4

Hap Hap Py Py 食 Kimchi @ MoonWaiting Happy [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

金牌會員

活躍會員熱心會員

又係Scarborough區,琴日先食咗餐麻麻哋「私房菜」,始終覺得意猶未盡,未能盡興,於是今日決定穩陣D,去大場食口碑不錯嘅韓國菜。

準時到底「韓國餐廳」,Happy 淨係著住TB加Bra嘅門後迎接我,見面時稍稍彎腰,就好似老婆仔等老公仔收工返屋企咁,好有一種少婦人妻feel。除衫--漱口--沖涼--水蕭--入房--搞嘢,全程都面帶微笑,更加有語言交流,會時不時問我O 唔OK?感覺好唔好咁樣,令我幻想假如有個咁正嘅老婆,而且會對我咁體貼,咁就爽了,我唔介意唔再出去偷食噶,哈哈!

樣貌:淡裝加唇膏,有D輕少婦嘅feel,8分
身材:B Cup啦,勝在夠正常,讓人覺得唔似會係假波,lin 頭細細粒,而且勁敏感,我舔了幾下,即時變硬,欲迎還拒唔俾我舔,好好玩。8.5 分
服務:同服務型嘅Hany有得比,我話想食鮑魚,好樂意,好配合 9分
態度:全程微笑,又有交流 9分
遲D一定會食多次鮑魚!

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

樣貌睇上去有冇似邊個?感覺young 唔young?
危Sir一出鬼神驚

金牌會員

可否用其他女比較一下顏值?

金牌會員

活躍會員熱心會員

危天行 發表於 2017-1-20 09:05
樣貌睇上去有冇似邊個?感覺young 唔young?

感覺上係Young嘅,大約26,27咁上下。樣貌唔算係face fucker嘅選擇,人有時候好奇怪,就係感覺係對嘅,就係對嘅。佢主要都係服務類型嘅韓妹。

金牌會員

活躍會員熱心會員

dx1355dx 發表於 2017-1-20 11:41
可否用其他女比較一下顏值?

唔清楚老兄食過邊個呢?