多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 24011|回復: 153

♛玩完SPA 又番大場玩 AV Rio 拍4 仔@MoonWaiting [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

玩SPA玩完一排, 一直想搵番吓大場有咩好女, 可惜一直都係冇料到. 口痕+9痕問吓MW安迪有冇嘢啱
小天行食, 佢話只有呢件韓妹可能係我杯茶, 而且難得由Richmond Hill落咗士加堡, 唔知留幾耐GA,
冇理由唔為班狼友開路, 勇字行頭.  比料Cbcboi食完都話滿意.

Gloria 一早埋伏响目的地門後面等我中伏... 望落去第一眼有D面熟, 年齡唔會超過23, 好Young, 有波,
條裙好明顯比起佢年紀成熟咗少少, 米色薄紗連身裙, 如果著番young啲會襯好多.  

但係継上次Lucy後, Gloria 算係年輕度和Lucy最近似的了, 樣子幾甜.  望咗幾分鐘, 終於知道點解有D面熟,
因為外型確實有些似我曾經 J 過一排嘅日本AV 偶像 Rio (見下圖).  髮型同顏色都似下圖嘅 Rio, 當然樣貌留比狼友去判斷, 但我個人覺得係有似Rio嘅.  而且仲係真波.  RBL兄都可能啱玩. 身材方面大約5呎1,2
右, 比Lucy多肉但係剛剛好正常身型.  Lucy就瘦咗D.

沐浴更衣, Gloria都送上水簫一曲, 奏著一曲藍色大海的傳說主題曲, 小天行在呢條美人魚口中進進出出
, 畫面真係何等美妙.  抱著小美人魚放到床上, 她已經自動地再開始奏起另一曲新樂章.  可能是新手,
Gloria的簫功仍然有改善空間.  但係當我同小美人魚二合為一時, 一邊搓弄著她的C級咪咪, 一邊吻著她
雙唇, 她的反應就如同自己條女冇分別, 肉緊嘅表情, 享受的反應, 口中念念有詞地叫著
" Ai...I love you...ai...inside me...ai...love you...ai..ai... " 咪咪還在晃動著, 真係似同Rio拍緊4仔, 爽呀...
最後一個冷震, 米清源源激射而出, Gloria仲鑽條利入我耳朵, 再一個冷震....

態度方面Gloria真係可以比11/10. 一直係咁又攬又抱又錫又甜言蜜語, 新手真係分分鐘會沉船.

Face: 8.5
Body:8.5
Service: 8
Attitude: 11/10
Repeat: Yes
AV Rio
P.S.  大家唔好一未只見到我評分就去, 去到睇完唔啱係可以走的.  
         因為我見到某台D報告好LUN好笑, 又話佢扁面, 又話樣得6.5, 又話below Average.
         仲暗示係睇我報告去的.  我好想知點解每次我一有好介紹, 寫手台就一定有個極差嘅報告寫同         一條女, 而且肯定寫樣差.  但係見到又扁面, 樣得6.5, 又話below Average, 點解唔走呢.  點解
         隻腳要踏進間房呢? 有人用槍指著他? 不喜歡是可以走的.
         事實明顯不過, 只要我們有好介紹的, 他們便會寫嗅.
         狼友們, 不要相信寫狗台的自編自導自演的報告, 用你自已的眼睛, 親自去看看, 看看是危Sir騙
         您們還是那些寫狗台的自編自導自演的報告比較真實.

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
危Sir一出鬼神驚

高級會員

thx

金牌會員

thanks for sharing

金牌會員

Thanks

金牌會員

中級會員

Thx

論壇元老

活躍會員熱心會員

忙到想約都約唔到呀!

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

Canchi 發表於 2017-2-10 21:52
忙到想約都約唔到呀!

你忙定條女呀?
危Sir一出鬼神驚
又要跟危sir學嘢!

高級會員

nice!!!