多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 3620|回復: 5

私做Yumi [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

中級會員

Face:5分 相貌普通,脸黑,刚进门初看以为30 多,后来仔细看才觉得至少40。
Body:6 分 身材矮胖,皮肤黑,胸部虽不小,手感一般.
service:5分 服务No water flute ,有BBBJ和multiple position。
attitude:5分 比较俗气,态度一般,配合一般, 不到时间就催,不爽。
repeat :of course no. 比起之前试过其他私做MM(紫琦,JH)YUMI差太多,太令人失望了, 最多值80.

Btw,不知私做EVA 是不是年纪能比Yumi小不少?是不是能比Yumi 好很多?是不是至少不比紫琦差? 今后都不敢轻易找私做 MM了。

中級會員

師兄, 食私做預咗比大場差是常識吧, 我試過EVA, MONEY, 俞千夏都唔差, 所以都係睇彩數啦

中級會員

MONEY 还是太老了点,至少接近40。EVA, 俞千夏 不知大概有多大?

金牌會員

多看review啊

中級會員

zzz5000 發表於 2018-2-27 15:16
MONEY 还是太老了点,至少接近40。EVA, 俞千夏 不知大概有多大?

呢位人兄嘅說話好似有點ON 9 喎, 又要搵私做又要話太老, 怕老就咪撚搵私做, 去大場玩啦.
仲問EVA 俞千夏把撚咩, 直接去大場搵小妹妹啦.

中級會員

私做有些30出头的,也还行。 40就太老了点。