多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 4635|回復: 10

OH, MY BABY AT PANDORA GIRL [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

既然危sir吹雞, 冇理由不支持一下。150HH好以係貴咗d,今天該去就去吧! 可能因為囡囡剛到埗一星期又冇乜報告, 所以Booking非常容易, 但估計報告一出了及多了狼友試过, 会越來越難預约。好了,言歸正傳。上到单位, 囡囡開門, 卻躲在門後,要探头入去才看見。一直都在怀疑百五是什么好貨色, 見到个樣才知道她為什么要收百五了, 確实如危sir所說明星臉。囡囡好像初出來做, 起初甚為冷淡,沒有擁抱, 也沒有牽著手入房, 但一直都有微笑。囡囡只懂少許普通英語, 所以雞同鴨講, 要用肢體語言搭夠,幫襯韓妹最大問題就在溝通。入房後也各自脫衣, 然後一起去冲涼。囡囡調較熱水甚為細心, 総問著水温好嗎? 侍浴也可以, 但沒有WF,我也沒有要求, 可能要求会有吧!? 抹身後,再次入房。大家就一絲不掛地相擁著, 囡囡的態度就開始慢慢熱情起來了, LFK 一直DFK, 她的DFK很不錯, 停她不会停下來。跟著就是一般流程, 流程每个狼友喜好也不一样,但我的流程, 由其是第一次都會是很typical那种, 所以不詳细說了。但值得一提的是囡囡绝对不是clock watcher, 完事後她绐我抹乾淨小弟弟, 然後相擁而睡, 偶爾互相对望傻笑,偶爾互相接吻, 很有GFE的感覺。
快快打分如下:

年齡:很年輕,估計二十二至二十五。

樣貌:9分; MCOT, 好靚,明星臉, 有化,不濃不淡 (網站上相片样貌雖然朦朦地但是很接近的)。 我很仔細地看, 沒有發現整过痕迹。

身裁:8; 如危sir所說「身材平均, 矮小型,肚臍旁有小紋身」。身高约160, 胸雖不大, 估計32/33, B/C, 胸型很美兼挺, linlin淺啡。Shavedpussy, 妹妹很窄。沒有肚腩贅肉, 但patpat 附近有d「孩」手, 據說皮肤敏感喎,其他地方就OK滑

態度:7.5分; 溝通是个問題但教她說英文也是樂趣,起初有點冷淡, 但後來warm up了便完全不同了, 一直都保持笑容。moaning很好聽,。
價錢: 抵; 私做也要120,泡菜+10, 年輕成10年起碼+10,樣靚+10, 身裁適中, 胸挺淺啡lin10, GFE,LFK/DFK10, 凑起來是否抵过私做?
Repeat: 臨走已跟她說seeyou next week.

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

但係有D 寫手台(LUN DIU 台) 話佢服務3分喎, 評吓理啦, 信危SIR定寫手台(LUN DIU 台)?  你又seeyou next week , 我唔洗再約啦
危Sir一出鬼神驚

金牌會員

What's the name of mm?

51萬

管理員

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

Buddy28 發表於 2017-3-13 00:35
What's the name of mm?

暈~ 大大隻字寫住BABY 仲要問?
危Sir一出鬼神驚
危天行 發表於 2017-3-12 23:51
但係有D 寫手台(LUN DIU 台) 話佢服務3分喎, 評吓理啦, 信危SIR定寫手台(LUN DIU 台)?  你又seeyou next  ...

重好啦,危Sir!  唔駛咁多人跟我们爭住预约。

金牌會員

活躍會員熱心會員

So far 試過,顏值最高嘅。
上星期發現Baby搬了去Richmond Hill, 心裡預感好像有些不妥。長假後立即預约, 还算順利。但去到鎮屋, 还是等了差不多十分鐘。見到了Baby, 还是值的。今天的Baby略脂粉, 更加美麗, 但覺得她人很累, 經常打呵欠, 眼睛睜不大。可能是臨別在即, 很多fans都趕往最後一嘗(包括我), 所以被工作累坏了, 我心痛至極。她說下星期一要飛回老家, 但可能明年还会回來。 今個星期尾我一是要去多品嘗一歺, 她走後, 我一定会miss佢呢!

51萬

管理員

greenhead 發表於 2017-7-4 18:40
上星期發現Baby搬了去Richmond Hill, 心裡預感好像有些不妥。長假後立即預约, 还算順利。但去到鎮屋, 还是 ...

咁做法,唔殘就假。所以我已經好耐冇搵佢了。我在最早期已經將佢食飽食淨

ICM
好彩我都唔執輸...早期時食咗Baby幾餐! 依家都想搵返啲咁上下質數...  發表於 2017-7-10 14:25
危Sir一出鬼神驚
危天行 發表於 2017-7-5 10:19
咁做法,唔殘就假。所以我已經好耐冇搵佢了。我在最早期已經將佢食飽食淨 ...

那請問危sir还有什么好的囡囡介绍啊?PG嚟了几个新囡囡,看相片好似几好,待Baby走了,逐一去試先!

論壇元老

活躍會員熱心會員

危天行 發表於 2017-7-5 10:19
咁做法,唔殘就假。所以我已經好耐冇搵佢了。我在最早期已經將佢食飽食淨 ...

好彩我都唔