多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 3199|回復: 6

『青春無敵高顏值』Baby@Pandora [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

金牌會員

活躍會員熱心會員

呢排都比較忙,試食咗,都未有時間寫報告,趁著今日有些少時間,俾大家一個交代,同埋感激危Sir俾料,讓我食咗餐好嘢!
        先報告一下呢位傳說中高顏值嘅Baby。約過一次,booking都幾爆,到第二次先約到啱我嘅時間。佳人有約令到我急不及待趕去相見,結果當然係早咗啦,停好車慢慢行過去,離遠見到部警車停係樓下,如果係平時,我一般會考慮放棄,但當時嘅我,竟然無理會,順著其他人,就進入咗大廈。
        Got in the door,第一眼見到門後嘅baby,哇,咁正嘅!!絕對唔會超過25歲,明星一樣嘅面孔,魔鬼嘅身材,一身sexy lingerie,睇到我幾乎口水都流出來,150 就可以同明星搞嘢,今次執到寶喇!Hold my hand to room,寬衣⋯⋯沖涼⋯⋯搞嘢⋯⋯收工。

樣貌:青春無敵,高顏值,唔需要化好濃妝已經好靚女,係我心目中值得9.1分
身材:頭髮長長心地善良,波大腰細好好砌。我覺得Baby最大嘅亮點係『鮑魚好窄好緊』,一度令我幾乎忍唔住,好在我及時要求轉狗仔式先止住咗。結果狗仔式更加覺得鮑魚緊,因為每次抽插都有聲音,又好似打氣又好似放屁。依家唸番應該都有十幾年無屌過咁緊嘅鮑魚喇。係我鍾意嘅細細粒型,俾9分。
態度:有D小冷,我嘅理解係:第一應該比較新,第二佢自己知自己英文難同人溝通,所以,笑容有所欠缺,而又正正讓妳見到佢率真稚氣嘅一面,俾8分。
服務:正常泡菜流程,但係我好喜歡佢舔我lin 頭時候,佢嘅長頭髮掃到我body好爽,有DFK,8.5分
如此精品,必定番焯!

又多—个知音人。死囉,下次预约困難了!大家要锡住佢,不要把她弄殘啊!

註冊會員

thanks for sharing good meals

金牌會員

thanks

金牌會員

活躍會員熱心會員

前日心癢難耐,於是去約Baby,一大早11點未到就約,最早要到3點半先有位,睇來Baby已經開始廣為人知了。
對於呢次嘅約會我係更加滿意嘅,可能係Baby記得我,可能係進入狀態,駕輕就熟吧,反應更加自然,配合度提高了,女友感更足喇,仲有比GF都毫不遜色嘅DFK,同埋不得不再次提到,我最愛吃嘅一線鮑魚,美味依然無法抵擋!

最後,梗係要多謝危Sir,我先食到餐咁有代表性嘅泡菜喇。

隻鮑堅掂!! ^_^  發表於 2017-3-18 17:58
文仔 發表於 2017-3-17 09:06
前日心癢難耐,於是去約Baby,一大早11點未到就約,最早要到3點半先有位,睇來Baby已經開始廣為人知了。
對 ...

文仔哥,都係我地自己做成的, 連續三个正面的報告, 狼兄弟们怎会不排著隊呢?

最後都真係要多謝危sir!