多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 3212|回復: 5

樣靚身材正又好玩 Baby @ Pandora [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

論壇元老

活躍會員熱心會員

係日本番咗嚟一排都好忙,冇時間出去玩,點知上星期收到危sir 比料,Pandora 嚟咗個年輕漂亮嘅MM, 但係自己又冇時間,一得閒打去又唔啱時間....終於食咗餐好嘢!
        先報告一下為咗想証實一下呢位高顏值嘅Baby, 見今日中午有啲時間,但今日天氣好凍又落雪,但一心想食好野,唯有頂硬上,打電話去Pandora, 接綫生好有禮貌,聲音又好聽,即刻約好,馬上飛車過去,泊車好方便。text 比agent已經到咗,秒回。上樓完全冇問題。
        上到去,第一眼見到門後嘅baby,真係網紅臉,臉上皮膚又溥又白又滑!肯定唔會超過25歲,韓國明星嘅面孔,魔鬼嘅身材,150 仲想點?face fucker 必去,放係其他車房,分分鍾要四百....正諗緊唔服務會點之際,Baby伸出雙又白又滑嘅手,拖手入房,一直保持甜美嘅笑容幫小弟寬衣解帶⋯⋯小弟雙手就一邊上下其手,被Baby發現我雙手冰冷,馬用身體比我溫暖,好有GFE一邊先嚟幾個LFK然後沖涼,冇要求WF,一邊沖就一邊DFK,又上下其手,身材很好,該大嘅大,細細粒,沖完涼一手抱起,入房....先嚟全身慢遊, 激烈DFK,BBBJ前戲做足15分鐘,有講有笑,可能囡囡剛出嚟做,反應很好很真,玩到全身打冷震,然後突然好激咁抱著來個長DFK...小弟當時係都唔入,再玩多陣先,玩到條女開始係咁典..我再將條野放佢嘴邊,自動波快速BBBJ...哇!真係差啲想先口爆再算.....好彩冇被KO,反而令到小弟情緒更高脹,馬上提鎗入閳⋯⋯發覺已經濕哂都冇KY...但一入...感覺又緊又窄...先慢慢入,一邊睇住靚女嘅返應,真係爽爆...開始都係慢慢出一半入一半..終於慢慢入哂,仲入到底,條女一邊覽到好實仲用腳扣實..小弟唯有插到盡再快速抽插到底,睇住條女一直叫OMG, 然後慢插再轉doggy,重慢到快插到啪啪聲睇見條女雙手一直捉緊床單又叫OMG,moaning 很好聽,因為細細粒轉身抱起嚟吊,細細粒容易抱起玩,然後輕放洛床再作最後衝刺,一直直

論壇元老

活躍會員熱心會員

一直猛插咗幾分鍾下下頂到底...停唔到,捉緊條女DFK, 插到差唔多要射的一刻,CIM完事,條女瞓低一直斗大氣,斗震...然後一齊沖涼,沖涼時被摸得小弟又硬起來,差點想係沖涼房就地正法,....下次一定會再去試試玩足兩個鍾,...

學危sir話齊150唔食就笨

呢排太忙....原來係發夢....

金牌會員

活躍會員熱心會員

兄弟,好識玩啵,佩服佩服

論壇元老

活躍會員熱心會員

文仔 發表於 2017-3-14 03:09
兄弟,好識玩啵,佩服佩服

唔敢當....只係係度跟各位brother 學野!最重要都係有危sir敎路先食得放心!

中級會員

请问wf是什么意思

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

1277859143 發表於 2017-3-14 08:37
请问wf是什么意思

Water Flute 水中簫
危Sir一出鬼神驚