多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 21209|回復: 8

黑面神Kitty之MW [Chinese]

關閉 [複製鏈接]
真系不知从何说起...
讲起来都比较惭愧,我都系第一次去mw
千挑万选最后拣左旧屎
前两日兴起同个friend话想去试下mw  D女,因为我friend时不时都去食下mw既女,我又讲过话我从来无去过,于是我friend就系甘拉我去一起去哦
打左电话之后,最后拣左elaine同埋kitty,听闻尼两条女都唔错,几靓女哦,elaine就属于高瘦平,我就比较肉肉地既。所以最后决定拣左kitty,我个friend就紧系食elaine拉
真系抱住好大期望去试女,点知。。。。就真系不堪一击
开门毫无笑容,乌眉盒睡甘既款,最后都俾我估中左kitty真系岩岩训醒
企系度睇住我除鞋,粒声唔出。斋企
见我除完对鞋就自自然然就自己行翻入房。。。甘我又好自自然然跟住距入房,依然都系粒声唔出
背只对住我除衫。。我亦都面对住距除衫
终于距都出翻句声咯。。。点知距话我有少少冻,可唔可以开暖气。我话。你中意咯
入到厕所。又一句要唔要漱口吖,甘我当然话,嗯好啊
冲凉更加搞野,一只手罗住个发沙,一只手就系甘罗左少少枧液系甘而洗左两下。跟住又系甘而洗下我粒“滴"。期间我又问左下你边度吖。又问下系唔系好累吖,好似无咩精神哦
但系距都系用一两个字敷衍系我答我。。。
果时我已经feel到唔会有好下场吖拉。。。等食屎拉
入到房趴下度,稍微系甘而濑左我粒“滴”1-2分钟,然后突然间上套。。我就话。。洗唔洗甘块啊。。姐姐仔。。。
点知。。。。
距系带套帮我吹。。。wtf。。。150蚊就系甘既待遇。。我完全无讲过野。反正我已经无乜心情咯。。是棱但距拉
一边吹一边用手戳我。。又系吹左无几耐就问我。是不是很想做呀。我米唯有话是呀。很想尼
。。。跟住距做出一个好不知所谓既行为。。。又罗多个新套出来。。我就话。。。唔系挂。。带两个。。。甘棱巴闭。。。
原来距系想换个新套。。。我就好棱莫名其妙甘问。。。有必要换吗。。。不是你自己舔过的吗。。。距就话。。。想干净一点嘛
fine。。。。骑尼既人我都见唔少。。。。不过好似你甘骑尼真系你敢认第二。。无人敢认第一咯。。。锡又唔俾锡。。。濑又唔俾濑
甘西身骄肉贵。。就唔棱好出来做拉。一阵要唔要消下毒打过蜡再接第二个客啊笨
拿拿临搞掂走人。留多一分钟我都惊污染左距添吖
真系巴鳩闭咯
评分.....无言

論壇元老

活躍會員

深表同情!

金牌會員

There is no one named Kitty listed on MW schedule.
真系快手甘快整走咗洛阳kitty张相

論壇元老

so unlucky
Feel your pain. Had similar experience before with Korean chicks but not with MW.
No smile, untouchable, and dead fish service.
我仲系一次去mw吖大佬

論壇元老

點教女架,"做得老拒怕九大"?賣樣嘅就轉場做啦,多謝師兄,心表同情!你好勇敢,重回憶返寫報告,佩服

佢一向膽生毛GA啦^^  發表於 2015-11-17 14:20