多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 15317|回復: 12

YoYo @ CandyShop [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

中級會員

今日同老虎乸去廊浩坊附近间大统华买送我就借d二话去食碗糖水,等我老虎乸自己去慢慢买野(本人记录良好)
其实事前已经做好准备去食下新女,见近排尼带更虚含,唔失翻一件半件都对唔住自己
老板娘话有条新女哦。其实个个都甘讲吖拉,未食过就系新女,anyway,难得有机会死就死拉。最多唔好米下次唔来咯
条女著住粉红色一件头,腰间有条闪令令既皮带,对野都唔小野,点都有翻c上下,后生妹,其实个样都唔差,但系俾我一种乡下妹既感觉,可能气质问题。但系唔代表条女唔靓,前面头发有少少似刘海。。但系又好似唔系好齐,感觉好怪急
条女都唔矮下,应该都有163,4女仔来讲唔错拉,皮肤都几嫩,顶龙俾距25岁

条女都几斯文下,成日得低头,不过更加挑起我条引去叼鉤据,话时话条女对野真系几正几坚挺,粉红色lin头,真系可遇不可求,身上完全无肥肉,身材我俾8-8.5分
冲凉无麦亮点,不过不失拉,波仔夹肠仔,系甘二锡左两啖拉
上来就叫距吹翻几野先,不过好似细路女食雪条甘濑下濑,果种feel都几得意

跟住就直接屌锯,施暴锯,因为时间紧逼,无甘多时间同条女谈情说爱
唔知系唔系越系赶就越系插唔入。定系条女个窿仔都系细几紧下,搞到我好西爽,条女都俾我屌到索晒气,可能我太过急同块,条女都几enjoy(我唔系快枪手)阿

总体来讲下次有充裕时间一定要慢慢屌餐饱
个场都几方便,park车都易稳到位,人流多其实出出入入都唔多觉。最适合我尼d怕老虎乸既人拉
唔记得讲条女又系叫yoyo,但系就同老鼠版主讲果个yoyo有少少出入,起码我尼条女长头发,波又大,仲唔系矮果只
但好似我尼条正d

唔知边位大佬可以confirm一下尼

高級會員

Website沒有Yoyo??

中級會員

尼个问题唔清楚
我都系随机上去撞下运气咋

新手上路

看看

有无见到笋野啊

金牌會員

Thanks for sharing, I love pinky ,is on my tdl.

中級會員

要有勇气尝试新女孩子才会吃到好东西的
walkingdead 發表於 2015-12-6 21:45
尼个问题唔清楚
我都系随机上去撞下运气咋

仲有无撞到d好野吖

中級會員

oscarzala 發表於 2015-12-16 12:09
仲有无撞到d好野吖

我无老鼠哥食得甘密啊穷啊

中級會員

我都想甘好命撞到好也