多倫多夜遊交友資訊網

搜索
樓主: 危天行

淫僧被逐出少林巧遇 小仙女CATHERINE (Cathy) @ MW [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

版主

次數 / 持久王

最佳新人優秀版主活躍會員突出貢獻熱心會員

危天行 發表於 2015-12-10 16:27
你都On x9嘅,自己問下Andy我有冇比錢,問下條女我有冇比Tips.
再者, 呢D二百蚊嘅女點啱你食呀,你話呢D ...

There is a saying that the prune that you cannot eat is sour.  Some idiots who are just jealous not able to see cathy.  I don't see nothing wrong with our 489 having such powerful connections wor.

I wish cathy will to go work at June's so I do her for $130.....

You wish...LOL^_^  發表於 2015-12-13 20:14

新手上路

She is gone.......... ????

I mean Roxy..........

金牌會員

Book 了兩天都不成功,
。.

高級會員

Nice

中級會員

中級會員

xowetwet 發表於 2015-12-11 01:24
你真係搞笑. 我都唔知你嬲啲乜? 我依家想返食都冇機會!

請你留意重點,不必要對號入座!

中級會員

危天行 發表於 2015-12-11 04:02
我哋呀Diadora兄唔同意呢,一味掉D錢出黎就以為食到好嘢,同D土豪冇乜分別。有D女其實響140埸做,話我知 ...

我都話咗你有妄想症㗎喇!
整咁撚多馬甲account出來,自問自答?
佰四蚊你都會捨得出咩?
識得你,都知叫鷄要講價喇!
駛乜等三年先至食Cathy呀!

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

diadora 發表於 2015-12-14 21:02
佰四蚊你都會捨得出咩?

真係唔好意思喎,會員回帖都係貨真價實播。
自己問下場主咪知我有冇講價囉,問埋D女亦得。唔係你生安白做兩句就係嘅。以前唔食Cathy,係唔想幫襯Z P,現在係老友安迪嘅,一定撐啦。
做乜忽然咁興呀,又試到你係邊個啦。用馬甲真係唔及你喎呀Ben.
危Sir一出鬼神驚

版主

次數 / 持久王

最佳新人優秀版主活躍會員突出貢獻熱心會員

diadora 發表於 2015-12-14 21:02
佰四蚊你都會捨得出咩?

Being conservative about whoring funds is better than some shiller going around threatening keepers for free pussy with the help of Japenese shilling warrior professional hired to demonstrate ignorance of not being able to write reviews for shit.

中級會員

危天行 發表於 2015-12-14 21:21
真係唔好意思喎,會員回帖都係貨真價實播。
自己問下場主咪知我有冇講價囉,問埋D女亦得。唔係你生安白做 ...

原來係條 pok guy黎攪事, 唔怪得