多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 13972|回復: 8

CARY 之 Pandora Girl [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

又系人生第一次去pandora食女 有幸听keeper话来左条新女cary,话连距都未见过哦。系真唔系啊哇
讲到甘新就当然唔理好丑但求就手拉
准时到达目的地,罗左房号直产黄龙
开门既cary笑口满面既对住我,第一印象无咩特别,细细粒,有少少肥
无我想象中甘好,不过就系贪距够新净gogogogo
不过条女就好细心,又帮手除鞋,又帮我除件镂
拖住我只手既时候仲问我点解甘冻,出面冻就当然冻吖拉妹妹仔
除晒衫裤,发现cary有少少肚腩仔,以距160差一尺既情况下都算系肥妹仔,波仔我估B+甘上下拉
不过cary只眼都几大几精灵,可能美瞳效果唔好嘟爆人地拉
我比较中意距笑既时候,可能距排牙几白净同埋齐。笑起来都几cute
我最enjoy就系冲凉既时候,cary属于淫贱型
漱口既时候就已经用距八月十五扫我条槟周,一边渣波一边磨距屎眼
当然我最喜爱既水萧亦都如我所料一样正爆
一上来就疯狂湿吻,嘴下嘴就嘴到我lin头。然之后就开始落枧液系距个大唔大细唔细个波度开始夹肠仔拉,一边望住我笑淫淫一边就戳我条润肠
戳干净甘就当然继续深层清洁我条大槟周拉,下下都含到顶到去喉咙丁,含一下就濑一下,时不时系我棱头上面打圈圈,搞到我打晒冷阵
之后就例牌男上女下啊无咩特别鲍鱼麻麻地唔系好pink不过cary系淫贱服务型,服务我俾8分拉
其他就见仁见智拉下中意试新野既人不妨一试

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

Why dont come to get 牛蒡丸?
den2015 發表於 2015-12-16 17:18
Why dont come to get 牛蒡丸?

im strong enough

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

幫幫手做我代言人.

中級會員

den2015 發表於 2015-12-17 01:25
幫幫手做我代言人.

我地尼d  small tomato有无份先

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

walkingdead 發表於 2015-12-17 19:39
我地尼d  small tomato有无份先

有, 你無睇我個帖咩?
---->  http://www.sex8.zone/thread-1225-1-1.html

論壇元老

活躍會員熱心會員

160 仲差 一尺 咁多?

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

Canchi 發表於 2015-12-18 15:11
160 仲差 一尺 咁多?

咁咪朱愚
危Sir一出鬼神驚
甘love都好矮遮