多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 13444|回復: 7

飞机餐变全餐?SOPHIA @ VIP SPA [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

中級會員

见到各位大哥经常推介nana过D spa,今日无聊林住试下咩叫飞机餐啦。点知nana今日无班 ,得过听日,只好系sex8体下仲有咩好介绍阿。
楼上有位兄台话sophia同nana不相伯仲,所以飞机餐过初 就稳距啦。 等左好耐,可能平安夜多人挂。我第一次来飞机餐,
傻傻地甘问个柜台要bs,点知距话要问条女,好鬼郁阿,套餐都食过甘多次啦,飞机餐好似个傻子甘。入到去要自己洗白白,
5系好习惯无得水中萧。

洗完sophia先入来,着住件情色圣诞蕾丝超短裙,高高地,眼仔大大,身材好点,目测36d,心林套餐就爽咯。
气氛都几暧昧下,可能我新手关系挂。 第一次飞机餐,5系好好意思问bs,只能等距问要咩服务。 更系即时话bs啦。

终于! sophia终于除晒d衫,伴住d润滑油,系甘用过都来磨我碌野,真系几有feel下,同全餐5同个感觉。
我就系都林全餐会点捏,而家都甘爽咯。胆粗粗问距可5可以全餐阿,点知距竟然话得,脑海顿时一片空白,
因为我之前一直以为飞机餐系绝对5制噶d女女,即时5理距话要加过dd40蚊啦,距竖起手指系口都,话秘密来噶。

之后情节同全餐差5多,不过距话5可以69,同埋kiss,有dd失望啦。圣诞老人,原谅我,我都系忍不住全餐的诱惑,
比我继续做飞机餐新手吧。做过阵可能距都有d野了挂,仲系kiss左,哈哈。里个平安夜,我仲系没破飞机餐的“处”.

body:9(我中意大波)
face: 8(有d暗房间,5系好清)
attitude: 9 (可能我都几有礼貌挂,第一次飞机餐系甘礼貌啦)
cost:60+140 =45mins
repeat: maybe

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

危Sir一出鬼神驚
你有福了,她可是多伦多Spa届女神呀

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

oh no, cannot kiss and 69.
不过都几贵下哦
兄台
在這裡公開好似唔係咁好。

新手上路

多谢分享

中級會員

prettyseeker 發表於 2015-12-25 13:58
你有福了,她可是多伦多Spa届女神呀

有没有这么夸张啊