多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 21416|回復: 146

♛♛危蛇初冬大開殺界之 Vicky & Joyce @ OhMyGirl TOFTT [Chinese]♛♛

關閉 [複製鏈接]

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

今日寒冬初到, 開始下著毛毛細雪, 自從十月尾食完CBC Cherry後, 好耐都冇放血了, 谷住谷住,
頭腦都唔得清醒, D精蟲上晒腦, 再咁落去, 命都短幾年... 近日OMG狀態大勇, 老闆肯比我睇咗
版先決定食邊9個, 當然好啦!~

下著雪, 塞住車咁揸去Hwy7/Warden狼友熟悉不過嘅風水寶地...揸上果條最熟悉不過嘅斜坡,
走進狼友最熟悉不過嘅淫竇Condo, 左穿右插, 直達Vicky & Joyce 嘅桃花洞...

打開門嘅係一名美女, 起初我以為係Joyce, 因為Joyce收費比較貴, 我見條女咁嘅質素, 應該係Joyce
啦啩, 點知原來係Vicky.  佢著住件深藍色高級睡衣, 隱約露出心口白滑肌膚同埋一雙線水嘅小腿,
呢種女响街一定回頭望. 目測年齡約在23-25.  我諗比人彈鐘可能性好低!!

台灣妹同點心妹係有分別, 台妹係有種獨特氣質點心妹係冇嘅~

我吞咗啖口水, 條淫根已經決定今晚一定要政法佢!!  Vicky真人比照片靚, 網站第一張未進入Profile
果張比較能見到佢樣貌.  Vicky身材樣貌完全係我杯茶, 骨架小小, 唔肥唔瘦, 皮膚好白好滑.  
但咪住先, 咁Joyce響邊呢??

行入D去到厨房, 眼前再一亮!! Joyce就坐在厨房放空, 一張高冷網紅臉, 身穿淡紫色半透明絲質誘人
小裙, 難怪要500一小時了.  好老實講, OMG呢期D女質量肯定好過D店.  2個都咁撚正, 沒有辦法選擇,
我此時已經殺紅了眼, 淫根主宰我命運, 命運主宰我賓州~

老子決定今晚就大開殺界, 兩女都要就地政法!!!  呢餐容啦
!~

我先同Vicky入房, 留番Joyce響厨房放空多一會, 一陣有排佢受呀....

沖涼後同Vicky上床, 佢除晒衫後睇清楚真係正, 皮膚好撚滑, 竹筍波, 淡色lin, 小骨幹, 可樂樽腰,沒紋身.
我哋一埋牙就係咁打車輪, Vicky舌頭處處進迫, 我只好不停吸啜, 但樂在其中....

可能Vicky骨架小, 好撚好抱, 可以將佢成個擁入懷中, 我倆完全沉醉在情侶般境界GFE, 台灣妹唔理
係真情定假意, 都係溫柔過點心妹好多, 我食Vicky細妹時, 佢鈕來鈕去, 怕怕羞羞, 盡顯嬌柔.  
Vicky妹妹亦好緊窄, 雖然佢對竹筍波唔係好大, 但由於係真波關係, 継上次一邊小MAKIYO佢對波一
路"浪"吓"浪"吓之後, Vicky係第二個小緊佢時對波都識得"浪"吓"浪"吓嘅囡囡, 好有AV感.  
第一炮就在浪漫而溫柔的氣氛下結束.  

出房後和Vicky到厨房找點渴的, 坐下來休息休息回回氣, 因為很快第二場戰役就快要發生!!~

我讓Vicky回房間休息洗洗一下.  接著我的網紅Joyce就出來陪伴我了.  可能知道很快要開戰,
Joyce的高冷漸漸溶化了.  和Vicky相比, Joyce有另一種獨特氣質, 感覺她是需要被寵愛的一類.
而且從她的衣著打扮可以看出她是很注重細節的.  
呢種女真係可遇不可求, 我知道唔快食佢好快22號就走了.  應該唔會再見到了
.

年齡方面, 我目測佢同Vicky應該都係同齡, 可能大一歲到.  進房後的Joyce已沒那麼高冷
,
之前應該是害羞陌生人吧.  洗完澡出來, Joyce的個子比Vicky矮, 大約在160cm左右, Vicky則有
165-167cm上下.  相比起Vicky, Joyce樣子有很輕微的人功修飾, 也是在街上必回頭望的一類.  
身材和Vicky差不多, 胸比Vicky大一點點, 但亦不算大. 淡紅色乳頭, 沒紋身.  
皮膚同樣又白又滑, 保養得宜.  所以我始終鍾情台灣妹多過點心妹DD.

上床後Joyce變得開始主動熱情, 和Vicky比又是完全不一樣的感覺. 可以說是難分高下.  
氣質方面應該是Joyce略勝一籌.  Joyce在床上有種自信的氣質, 我相信她是一直被人寵幸而變得
自信滿滿的.  雖然是這樣, Joyce 的BBBJ竟意想不到地用心.  被如此美女吹奏那有不撥起的道理,
小天行又開始硬起來了.  Joyce的舌頭在我的龜頭上打轉, 付這價錢看到如此畫面值回票價啦~
現實生活你唔個個月比錢包條咁嘅女, 鬼得撚閒幫你吹!~~

我開始錫佢對白滑淡紅乳頭, 佢出奇地敏感, 很快便硬起來.  我頭向下移肯定係要食佢隻鮑魚啦~
食咗一陣話都冇咁快就出晒水, 我相信平時佢比較少比人"食撻"....
Joyce妹妹亦和Vicky一樣出奇地緊窄, 我估佢响台灣冇出來做...小天行此時亦作今天最後行動,
慢慢插入Joyce的小洞, 和Vicky一樣都是天然水, 沒有用KY...我一邊和Joyce舌吻一邊抽插, 時而
快時而慢, 時而深時而淺, 少許高冷的Joyce已經完全被小天行溶化了.  這次做得比較久, 最後把剩下
的米青精華素爆發出來, 結束今天食到兩件都係正嘢嘅奇妙旅程.  

踏出淫竇Condo, 已是黑夜當空, 用力深呼吸一下, 咁就用咗1000蚊, 回到現實中
.
VICKY
JOYCE

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
危Sir一出鬼神驚

金牌會員

Thank you very much

高級會員

看看新女點樣先

論壇元老