多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 11471|回復: 6

东莞式服务helen之candy shop [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

今日难得keeper主动问我得唔得闲试下helen话距服务包你满意哦但系就事先提醒我样就一般般哦,服务就肯定前所未有哦
听到距尼句甘把炮我就放马去试下拉
地方就好易稳遮,下面都好多停车位,所以都好方便下
早到左10分钟,keeper就话等多下,无问题,话晒系我自己早到左,就系架车度听下歌仔打发下时间
达正就收到keeper 发过来既短信,够准时
拿拿临入闸叼西
上到开门条女样果然麻麻地,电乱既短头发,皮肤都几白净,无tia甘后生,我估都有30头咯
甘就试下系唔系真系甘掂水先
无咩特别,上来就自己除衫,例牌漱下口,冲下凉,亦都无水萧。。。心情真系嘛棱麻
抹干个身,懒懒闲甘摊系度
helen姐终于开口咯,叫我趴系度先按下摩先哦
ok,你唔急时我亦都唔急,就同你慢慢玩下先

按摩都有翻甘上下,完全无调情既意思,由头按到落尾,全场无出声,就系叫我眯埋眼慢慢享受
慢慢。。。开始来野拉
因为我真系眯埋对眼,开始感觉到距开始用对波扫我全身拉。有少少置身于spa当中果种bs感觉
真系每一寸地方俾距扫齐,我只脚冻冰冰距都系甘用对波扫我。搞到我真系有少少唔好意思
距真系甘讲你尽管眯埋对眼享受拉。你就当自己系大爷就得吖拉
甘我继续眯埋对眼慢慢enjoy下先

慢慢。。。距开始用距条摩达利开始濑我拉,距开始讲距有60种既濑也方式,12种吹箫既方法。。我心想。。系真唔系啊,甘棱巴沟闭
不过距条俐又真系时块时慢,频率好棱快,濑完成个背只反过来继续濑匀全身
仲一只一只手指含系个口度濑匀为止。只只手指濑到"啵“一下先收口真系当你神甘拜
跟住突然间托起我下半身系甘濑我春袋兼屎眼omg......放低我之时仲用对波仔夹一夹条肠仔过下瘾
之后仲bilibala话如果有道具既话仲同我玩埋空中飞人啊,蚂蚁上树,冰火添哦。。。睇来helen好似受过专业训练甘哦
之后开始狂嘴我,系甘系我耳仔边透大气。不断系甘呻吟。。。又用距条摩达俐好似毒龙钻甘钻我耳窿。搞到我成身打冷震。。爽
慢慢就濑到我三角地带。。。helen姐吉起个罗友摆好个pose淫淫贱贱甘望住我含住我碌大槟州。。仲时不时叫我望住块镜问我姿势好唔好睇真系顶距唔顺咯

含左无几耐。其实我都开始顶唔住拉。距停低左落来。我心想好彩遮。。唔系真系俾距吹爆添
点知距系床头罗左支水饮左啖。。跟住又扑过来继续含。。一下深一下浅。。。尼 d就真系神喉咯。。下下顶到落喉咙丁。。。
跟住。。又用距粒波滴系甘摩擦我龟头。。。。又翻翻转头又继续深喉。最尾。。。都系守唔住。。俾helen姐吹爆左。。
爆左之余。。仲系甘戳多我几野。。真系酱爆咯
睇翻下时间。。过左成10分钟。。我先反应过来。距仲笑眯眯甘话唔紧要反正未有客。距仲话如果下次有时间。玩足两粒种都无问题哦我就话。我连一个钟都顶唔到俾你吹爆左仲点玩两个钟啊

又系俾分时候拉
样就真系嘛沟麻
有波但系有少少dun,仲有少少肚腩
服务。。。就史无前例。。爽爆满分

論壇元老

活躍會員熱心會員

東莞式,正喎!相片係咪真係佢本人?Thank you 老鼠仔!
系距本人。但系ps过好多下
真人矮d
不过服务超好

論壇元老

Awesome thankyou!

新手上路

Sounds great!

中級會員

真的那么厉害吗

中級會員

东莞服务系真唔系