多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 2821|回復: 7

外号头啖汤清纯怕丑小贝儿@ Puppy Love [Chinese]

關閉 [複製鏈接]
有幸今日知道有条笋女空运过来加拿大
接到call拿拿临飞车去及一及
去到酒店楼下收到短信摞到number直产上房
第一眼就觉得距有少少似林青霞笑起身排整齐白净既牙仲好cute添著住件白色小衬衣下身配住条小裙子好有学生feel感觉
小呗儿高高瘦瘦加埋条长腿小弟条野都要即刻敬个礼先对得住小贝儿至得
不过小贝儿真系太过怕丑除左衫之后仲一直遮住距对小馒头叫左我去冲凉距竟然企系出面等我哦
我就话小贝儿小贝儿你不可以站在外面的哦你得进来帮忙一下哦
甘小贝儿都好听话慢慢企翻入来点知距企系度揽住我一起淋花洒
真系唔知好笑定系距太过得意拉。傻更更既样真系唔舍得话距
终于冲完凉拉抹干个身趴系度扮大爷先
点知小贝儿仲用毛巾包住个身
我就抱咗距过来哒落张床揭开距条毛巾距又遮住距对小馒头搞到我好似强奸未成年少女甘既款搞到我兽性大发系甘赖距粒“的”
距粒“的”极之敏感。斋赖距粒“的”距就要生要死,我一边赖一边叫顺手撩下距个嗨。。。都已经湿嗨晒。入面已经好鬼滑咯。唔似其他女甘好多时都搽下KY,距又唔似好放荡果种湿晒有水果只
系成个嗨滑滑地粘粘既感觉
因为距真系超级新手咩都唔系好识全程都要你主动去带下先得
距又好鬼嗲好鬼乖仲一直同你打茄轮边撩边用力夹住你只手
缠绵既时光真系好似同条女甘既款一直系床度垫来垫住
最尾朕既小弟弟都忍唔住要开包拉
戏欲接踵而来小贝儿个小妹妹超级紧本身已经好滑身。朕条野本身又唔系话十分巨大。插入去既时候都需要d时间先入到
所以一开始我郁既频率都稍微慢D,距都叫餐死
最后我发挥我既小马达既小宇宙抽插咗短短几分钟汤猪甘既声就KO咗我,真系搞到我身水身汗
小贝儿高高瘦瘦长腿可爱型大概25岁我估就系对小馒头唔争气遮
兄弟们要食好食拉
因为我发现稍微高班少少既女仔好快都会俾D富二代包Q咗就收皮吖拉
暴晒灯既女友怕丑feel睇你死未

Thanks bro! I can't Puppy Love's ad. Where is it? How much? What is the name of the girl?
好快就会有吖拉叫puppy love
45分钟280
就叫小贝儿

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

greenhead 發表於 2019-7-22 07:00
Thanks bro! I can't Puppy Love's ad. Where is it? How much? What is the name of the girl?

小弟正在外遊,回來先有廣告,先去它們网站看看
www.puppylovetoronto.club
危Sir一出鬼神驚
快点翻开试下危Sir

金牌會員

係咪真係真人真相㗎,如果係嘅話就真係值得一試
唔系真人相
但系距真人成个学生妹好可爱吖
不过距比较瘦