多倫多夜遊交友資訊網

搜索
樓主: BoldSparrowE

Noob Question......爆料帖

關閉 [複製鏈接]

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

cataztrophe 發表於 2016-2-19 23:33
Yeah bro, seeing MMs is fine, but one should not get that emotionally attached and dig too much into ...

真係好X佩服笨撚7,依家咩年代呀,仲以為响自己個論壇寫段嘢人地就會信晒先得GA。外面好X多人都响後面唱9你GA。
笨撚7有一樣嘢好,就係一個大話講十次就變成真。如果你係唔介意,就唔X洗比我爆完你想買假"勞",就立即打去小7話我知嘅老板啦。
我建議你現在就算有錢都咪X買了,個個都知你想買假"勞",你帶隻真E家都當你假啦,除非帶埋張證書响身啦。我永遠用真嘢,你7定我7呀。
側田夠話自己有頭髮啦,你生番先講啦,咪到時生到鬼剃頭咁呀。高矮有幾咁閒啫,男人最痛係冇頭髮呀禿鷹。

你都ON9嘅,揸支蜡烛溝女,唱聖詩咩,係你先諗得出。係人都知SPA嘅老板都有番D年紀啦,我又唔怕你開名呀,我溝邊個啫?我真係唔怕對質喎。我去親食,一定堅持比錢,折頭就會有。你估你咩,"勞"都要買假,咁X cheap,又成日問D Keeper,你想我目測定出報告先,出報告就要請你食,點知你去到,當咗自己係皇帝,望下條女唔啱就走X咗去,條女果粒鐘錢白白就冇X咗。D女同老板都有話我知GA。話你阻9住個地球轉呀。

我就冇你咁重口味啦,Toby又啱 Ulceria又啱,仲有不知幾多扒你食過,聽到都打冷震。仲要比Ulceria襯你去厠所叫D貴嘢食,陰公豬囉
你咪X咁幼稚啦,好多Keeper怕X咗你煩,咪同你講免費 Lor。反而有Keeper話我知,明明唔想出廣告,但係你兩條友煩X到呢,幾乎日日走上去
"LUR",成個新年黑社會攞盤吉上去一定要人比錢咁款,怕X咗你地啦,比錢打發你地走,阻住做生意。人地咪响後面叫你兩個正"乞兒"。

你作我D嘢都幾頭頭是道,都要比個like你。 但係你D嘢,有部份係由你以前迫人寫假報告,你D近身黎,人地最後頂你唔順過咗黎話我知嘅。
禿鷹個partner Mr.J 你都要小心D禿鷹呢條友,佢私下已經想搵人代替你個位。而且已傾過潻,不過人地唔"蘇"佢咋。
眼見咁好搵,實唔想分多份比你啦。可惜要靠你。好自為知啦。
另外一樣都係由你前兄弟爆嘅,話你係有案底,所以冇工會請你,咪唯有日日躲响屋企出假帖回自己D帖LOR。冇life果個似係你多D

事必有因,本來呢個圈嘅事,呢個圈內了。但係由你好賤格咁get things personal那天起,我實同你玩到底。

危Sir一出鬼神驚

中級會員

危天行 發表於 2016-2-26 17:42
真係好X佩服笨撚7,依家咩年代呀,仲以為响自己個論壇寫段嘢人地就會信晒先得GA。外面好X多人都响後面 ...

我去玩時在很多囡囡口中也聽過此人很cheap很麻煩。

高級會員

真係好X佩服笨撚7,依家咩年代呀,仲以為响自己個論壇寫段嘢人地就會信晒先得GA。外面好X多人都响後面 ...

Who the fuck is this 笨撚7? Sounds like an asshole...

版主

次數 / 持久王

最佳新人優秀版主活躍會員突出貢獻熱心會員

Talking about spa girls, a spa owner called me telling me she has a hot student while ago.  When I got there, she presented me with a 50 year old.  I told her that she is not a student due to her age.  The MP then told me that she is studying nursing at a college!   It turns out it was my fault.....LOL

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

lomo 發表於 2016-2-27 18:08
Who the fuck is this 笨撚7? Sounds like an asshole...

各位又要小心了,笨撚7又化身成"高登仔"寫帖了。唔係唔比你寫,但咪咁明顯啦。
另外題外話,上星期終於有幸在某埸所見到禿鷹本專了。细心觀察,帶住頂帽都見到禿晒,想生番出來,下世啦。禿頭,帶帽加眼鏡,成個鄉下佬咁款。唔怪之得咁重口味。Catastrophe真係講得冇錯。
危Sir一出鬼神驚

版主

次數 / 持久王

最佳新人優秀版主活躍會員突出貢獻熱心會員

危天行 發表於 2016-4-7 00:44
各位又要小心了,笨撚7又化身成"高登仔"寫帖了。唔係唔比你寫,但咪咁明顯啦。
另外題外話,上星期終於有 ...

You are wrong, most bold people are bold because it feels more comfortable just like I am going whoring not to whore but to "help" the whores....LOL  I am really a good guy.

I wouldn't worry about one guy writing a whole forum but rather those idiot that are bought out to be traitors talking like they are so straight and no shilling type of assholes who is bought out to shill like there is no tmr.  

I am so sing mook cause I am fucking ugly and have nothing else to be proud of about myself as you are not the only one with hair ar danger gor...LOL

No la danger kor, I cannot write japenese in other forums cause I don't want to piss off jap boss when I write a truthful comment for them to go tell the keeper who I am matching phone number for me to get ban la.