多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 3663|回復: 3

初出茅庐越南妹Tracy @ Time Return [Chinese]

關閉 [複製鏈接]
小弟一向食开国产货甚少食鬼妹越南国籍女子
听闻老细极度推荐尼位Tracy越南小妹妹包保纯个精馏水
不过个个老细都系甘既款吖拉吹到自己D女天上有地下冇反正得闲过去超一超咯反正无蚀底最多米去同老细增进下感情咯
去到凳都未坐稳老细好似仲猴琴过我甘拿拿临推咗我上楼搞野人地仲以为老细亲自上阵
老细推咗我入闸就鼠咗落楼叼拿星我仲以为边个靓妹系间房度阻棱住晒点知先发现尼位睇上去未够称既妹妹仔就系Tracy真系好棱后生成个萝莉甘既款
含羞嗒嗒甘企系度等我执距一嚄
距劲唔好意思甘睇住我对发晒青光兼猥琐既眼神。搞到我都有少少失晒仪态添
我拿拿临除晒衫裤恨不得即刻吉距一祸
点知我除完衫距都憨居居企系度无反应
唉算啦甘既款真系有点怜香惜玉既感觉自己冲凉算数拉一阵先彻嚄金距叹下
冲完凉舒服晒躺系度距好乖甘坐系我隔壁帮我松骨。。。点知距仲系著住衫仲一粒声唔出好认真帮我按摩
又系出于恻隐之心算啦按完摩再恨恨地执距一剂拉
隔咗几分钟距终于叫我反转身开始挑逗我。。。距仲系著住件衫
我终于忍不住了我话你唔会斋打我飞机挂。。距劲唔好意思话唔系
我就一直Bie住距。距眼仔碌碌甘怕怕丑丑甘慢慢除左件衫时候就光溜溜甘呈现系我眼前真系好嫩衰在越南妹肤色偏黑如果唔系真系掂过碌庶b cup细波仔胜在够坚挺笑起身好得意棚牙又够整齐
不过距就真系咩都唔识咯不过。。。就真系任得鱼肉
想撩就点撩想点嘴就点嘴完全唔会say no
偶尔会发出好细声既呻吟声睇来距真系好怕丑惊叫得大声俾人听到
最后我都系以禽兽姿态KO左尼位年幼无知既妹妹仔
真系冤孽哦
最后一句要补充就系都系自己去冲凉哈哈哈
Last lasr一句系。。。我过几日要再去过
Did you visit her more after that round? Worth seeing?
值得吖够后生嫩口
之后无去到好似都几难约
就唔到时间再去

高級會員

只要你抱著去女友家“相聚一刻”的心態,一定有意外驚喜。好像我們在樓上,她家人在樓下的感覺,本人覺得非常刺激。她的亮點是那又圓又挺又彈手的屁股,ass lover一定要試試 ,口活時間不算長,但一點齒感也沒有。一边吻她,一边手交時能感到她的G點漲漲的,天然水源源不絕。這個價格來說,比起一般spa女好玩得多。