多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 9188|回復: 8

嫩口舒褀BB@PG [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

高級會員

剛剛試完舒褀BB,見冇報告就等我出個啦!相片應該係本人. 她真的有幾分像舒褀,由其從上往下看.身材都幾好34C真波軟棉棉,有小小BB fat.皮膚好滑.年齡應該二十頭,我估廿一二啦.服務有DFK,DATY,BBBJ不過我就冇水簘.唔知係唔係因為新手所以唔記得.不過我又唔係特別好,所以冇咩所謂.睇得出佢好新,所以有啲緊張.

樣: 7 本人其實又唔覺得真舒褀好靚,但係佢就有味道,這個囡囡太好嫩所以冇這種女人味
身: 8 軟棉棉皮膚滑,下面都幾緊
服務: 7 過得去啦,都好聽話,不過新所以有啲生手
態度: 8 都幾好,一路都笑笑口,說話嗲嗲的

如果對舒褀有幻想的兄弟可以試吓,對嫩口點心有興趣的都可以試吓

不過我應該唔會repeat,因為去Markham好遠啊,我通常都係NY活動

論壇元老

thank you brother,I don't mind her face like 舒褀 or not,main point is her body like 舒褀 or not..heheheh

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

幾多%似舒褀先, 我最想舒褀個厚唇幫我唅LUN...
危Sir一出鬼神驚

論壇元老

活躍會員熱心會員

其實最唔想去呢幢樓,真係雞竇大廈。

51萬

管理員

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

Canchi 發表於 2016-2-4 01:47
其實最唔想去呢幢樓,真係雞竇大廈。

Where

幾間舖都有一至兩間係呢度,再加埋私做,真係好高危。又係超市隔離。  發表於 2016-2-8 12:55
危Sir一出鬼神驚

高級會員

佢冇舒褀咁高咁瘦

係kennedy & hwy 7

51萬

管理員

letmein 發表於 2016-2-4 11:00
佢冇舒褀咁高咁瘦

係kennedy & hwy 7

但係樣呢,幾多巴仙似?
危Sir一出鬼神驚

高級會員

五六成啦,由上向下看,同佢合埋眼有啲角度都有的似,不過如果其他弟覺得唔似,唔好屌我..........