多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 3843|回復: 0

❤♛小菲の私做♛任插任屌❤❤特價❤❤☎:437.235.5649

小菲私做
☎:437.235.5649
Location 地址:Finch & Birchmount 士嘉堡
營業時間 (7 Days A Week)
Mon - Sun 星期一至星期日10AM早上 - 2:30AM晚上

各位好!我係多水多汁
你唔食唔得嘅小菲の私做
DSC02485.JPG DSC02484.JPG

我係新到的重慶妹   小女拥有一對极丰满又性感的36C靚波
好揸又弹手腰细 腿長 白滑
身材Fit爆  翘pat pat 狗仔式一流
我玩得, 揼得, 身材了得,粉嫩鲍魚又窄又多水又好砌,任你插屌任你射!

一頭烏黑柔順嘅秀䯴搭配甜美笑容是我的標誌~
當然還有我堅廷嘅雙乳同修長美腿啦
而我嬌嫩粉白嘅肌膚更加係滑不溜手
而我下面嘅妹妹粉嫩多汁又迫又窄
加上我腰腿嘅一流配合,同你一齊策騎奔馳,絕對會比到你意想不到嘅全新體驗!

DSC02490.JPG DSC02475.JPG

小妹腿長波大、模特身材、全身走肥仲係人見人愛嘅靚女添!我個pat pat 真係好大好好肉又夠彈性彈吓彈吓狗仔式啪啪聲咖,包你睇倒都扯晒旗。

DSC02480.JPG DSC02471.JPG

粉紅靚鮑多水多汁,兼緊窄~收縮音波功讓你無比享受
720度旋轉式吞吐吹奏、名副其實的嘯后!!
夾腸仔,真波波推,冰火水中蕭,熱情 69奶西
刁鑽毒龍,潮吹,顏射,事後蕭,制服誘惑,多種誘惑~~
乜都有得玩,小妹好好砌咖 !!

小菲私做
☎:437.235.5649
Location 地址:Finch & Birchmount 士嘉堡
營業時間 (7 Days A Week)
Mon - Sun星期一至星期日10AM早上- 2:30AM晚上