多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 7657|回復: 3

搬咗啦個爐PANDORA - 咬利事Alice + VIP SPA重要人物 - 圍圍甘VIVIAN

關閉 [複製鏈接]

每逢過年都忙到死,日日做到無停手。人就是賤骨頭,平時得閒又無食慾,忙到死嘅時間又晚晚扯旗。所以忙完十日,馬上出征

決定新年双响炮:搬咗啦個爐(Pandora) - 咬利事(Alice) + 重要人物 - 圍圍甘(Vivian)

一早托夢比危蛇问下士巴全餐點食法,十鸠几年未食過士巴全餐,青頭仔问定先,無甘驚。尤其諗起瘦身長腿…..硬咗!

搬咗啦個爐 - 咬利事(Alice)

搬咗啦個爐一向同我八字唔夾,成日约到不歡而散,但新年流流好意頭,今次超順脷
咬利事开门,樣貌ok啦!NMCOT,但因為話某個角度似林蕾喎,所以全程我都努力尋找某個角度(可借返到屋企都揾唔到)
眼角有岁月的痕迹,但我返而覺得有味道、更好看 (唔通我老咗) 。跟住佢尾行樓梯上去,望住佢個屎怱扭扭捏捏已經忍唔住渣咗两次,應該要就地正法。
今次揾咬利事,係因為45mins有制服有滑,可是完事后再一次証明,其實我唔好制服 (我時不時、間唔中就會証明比自已睇其實我唔好制服)
同廠豬皮近期大熱,可是我唔好豬皮

身材外型不是我喜歡的類型,但皮肤肉質水嫩。唇舌也很可口。很喜歡她待浴時的BS,實戰時又進行有別平時的流程。
整体可滿意食用,但不會Repeat,因不是我杯茶

諗住Lunch Time 食咗咬利事,晏少少做完嘢就去重要人物,可借做完嘢又太累(再一次証明我真係老咗),只好明天再去。

VIP SPA
今天留言比重要人物(VIP)老扳,然後偷走。沿途老扳都無覆我,只好直上。位置很好,MM开门,樣貌NMCOT (事后老扳話叫玫瑰),但條腿…..硬咗!
可是再入來的卻不是她。再入來的叫圍圍甘(Vivian),日本車。Body居然和咬利事同款(不是我喜歡的類型) 肉質嫩。
其他我只記得他对燈和蒙豬眼。但他只做BS不做全餐。心涼了半截。唉,第一次都预咗有意外。
事后老扳才覆我。下次努力過。
連續食咗二個同款Body,仲要NMCOT,有d

都係嗰句,原來發夢

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

你D報告睇死人, 幫你放了注解, 唔好介意
危Sir一出鬼神驚

金牌會員

Thank you for sharing

論壇元老

活躍會員熱心會員

多謝分享。
咁又唔駛跌錢