多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 9465|回復: 32

Outcall 綜合簡報 [Chinese]

關閉 [複製鏈接]
建議不要跟MM 說你看過她們的review...有些MM 不太喜歡。。。
9 sky Yolanda

樣子有點舒淇feel 不過人仔細細對波好好渣手有C 吸手。 身體好敏感。用脷功招呼的時候全身亂顫。
口技用心有點害羞。。。大棒抽插時又痛苦又爽歪歪的表情。。。正!叫床也很甜美。萌叫 不要。。。不要。。。停。。。 我不行了喔。。。
比佢抓到有指痕好肉緊!好有強姦feel!一於隊多百幾下過過癮! 最後口內發射白濁汁嘴邊流出。大滿足!(ymmv 請先徵同意)

647 Freda

一見有的熟口面。原來幾似AV 吉川Aime 顏值頗高. 不過得B cup。。。
身段均勻窈窕。識廣東話加分!性格開朗重問我佢今日著黑哩絲stocking 正唔正。我話即刻想隊爆妳忍不住喇喇淋㩒低佢頭含棍。生疏但係幾細心好學。問d牙有無夾親我條俐舐哩到舒唔舒服。 我梗係一一仔細教導。
一插又係肉緊派。肉體有彈性小穴好緊似乎不常做。猛烈抽插到喊出離咁濟。個頭前後左右忘形亂fing.
後入望著小巧彈手嘅pat pat 頂唔蒲。。。捉住右手叫佢回頭望我點隊佢。 點知太爽眼都擘唔大凈係個口擘大狂叫。
見佢咁冧咁中意我吊,我再隊深啲啦。今次到佢捉住我忙緊搓籮嘅手。。。我唔得喇
我到頂唔住一射入洞。。。

647 Rinee
瘦弱女孩無乜肉。 樣子萌撻撻有腐女feel. Nmcot.

647 Dora
Stay away please. No comment.

出唔晒?

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

幫你放好啦
危Sir一出鬼神驚

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

嘩, 等FRANK嘅報告仲慘過等梁振英下台呀真係
危Sir一出鬼神驚

高級會員

What's the damage?
chk with agent

高級會員

Thanks for revirew. I want to try Freda. What's her type? And face?
东北活雷锋 發表於 2016-3-3 22:38
Thanks for revirew. I want to try Freda. What's her type? And face?

read my post. Google 吉川 av idol. 75% Face alike.
危天行 發表於 2016-3-3 13:04
嘩, 等FRANK嘅報告仲慘過等梁振英下台呀真係

cy 就離收皮所以你有review 睇

論壇元老

thank you bro !!! nice ah