多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 5340|回復: 2

MIA 之 PURPLE SURGER SPA [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

作为spa版主真系有少少过意唔去甘耐都唔出报告
因为各人原因出左少少状况所以潜水左一段时间
以后会试多D新野出多d报告俾大家
nana姐知我中意大波又中意皮肤白净既女士所以极力推荐mia俾我试下哦
不过服务就顶呱呱哦
姑且睇下试下,为淫民服务拉
直接入房等食大餐
mia开门就问候我系唔系nana个朋友吖。甘我当然笑笑口话系拉,唔通窒头窒势乜
一眼扫过去都唔错下,系灯光暗暗地既情况下。感觉mia唔错
真系巨乳虽然唔系童颜,皮肤白白净真系几掂水
著埋对高争鞋,mia真系几高大下。距都可以话几好肉地,唔系果种slim加对大波果类型
开头以为距系东北果边d人。倾倾下先知距系江西

一开始就好正经甘仲铺埋张布系我背只度按摩。。唔系啊哇。。。来错场。。正骨来吖?
虽然距唔系好识按摩。。不过就好卖力,仲骑埋上来踩背添。讲真。瘦少少既人俾距甘踩都几下野
不过距好似意识到自己可能会好重所以踩左几野就落翻来哈哈哈哈,我都有按下正骨既所以无问题。我仲顶得住
不过距又真系按得耐左少少。我就细细声问。。你按开正骨吖。。然之后距笑笑口话唔系吖。。距就反应到应该开始做野拉
mia真系有少少傻更更不过都几好玩吖

真系唔知距系真系新手定假系新手。系甘玩我屎眼,仲撩左我好鬼耐。。可能距见我无反应仲一直趴系度。弟弟企都唔企系身,慢慢距开始锡我大俾哦。锡埋我个八月十五添。又几过瘾哦
慢慢我开始有少少反应拉。我就拿拿临翻身过来继续玩吖拉。点知距又傻更更望住我问我想做咩吖。。。我话。。唔通打飞机咩。。。你个胸甘大。。。啊。距尼下又几醒目拿拿临脱光猪哦哈哈哈哈
我塞。距对野真系好棱大。。。当然会坠坠地拉,但系真系。。好少见有甘巨型既生物。。。。起码大过。。私做rebecca有去玩过应该都知距对野都唔细吖

俾甘既一对甘软熟既球体按摩真系最高既享受。mia仲唔系是但甘扫下背只系由头扫到落脚哦。真系正~~~
mia都几好相与既。只要你有少少耐性,俾d 诚意其实无野系无可能既哈哈哈
反正我就几满意下既
中意巨乳就。。唔好放过拉哈哈哈

高級會員

活躍會員

must try

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

你個屎眼有乜咁好玩,唔通玩你粒瘡?
危Sir一出鬼神驚