多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 6726|回復: 7

日本妹 Neko @ Honey [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

中級會員

呵呵, 好日唔上來. 剛巧今天去完Honey spa, 有4條女.  最後選了比較活潑的Neko.
但係我嘅經歷同Boyzinneed1 兄有些少唔同.  個人覺得佢最多只有24歲.  

跳跳扎走出來給我選的Neko, 第一眼望見Neko覺得好有陽光氣息, 皮膚顏色帶有
一點淡淡古銅色. 頭髮亦是淡淡古銅色.  身材線條也不錯.  沒有肥肉.  妝容亦化得不錯.  
波波應該有B尾C頭.  屁股挺挺脹卜卜,唔錯唔錯
進房傾落先知佢一口流利國語, 原來係有台灣血統.  我怕佢地 "坤" 9我, 所以用我學咗兩
年SENECA嘅日文逗一逗佢, 哈..佢又真係用日文答到喎, 算佢過關.  

Neko全程都好爽朗活潑, 令到客人好開心.  按摩當然力水有限.
但係全程態度好好, 令你有上賓的感覺.  主菜當然滿意.  
估唔到人仔細細, 有啲嘢令我有驚喜, 在此就唔多講了, 費事害到人啦...
自己上去經歷下啦

下次可能要買粒MENUP試下先得.  係咪可以試食呀DEN哥?

總括:
Face: 7.8
Body: 8
Service: 8
Attitude: 9.5 (Never say no)

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

Thanks for your review bro
危Sir一出鬼神驚

論壇元老

活躍會員熱心會員

你幾點去㗎?我唔想去到又係遇唔到。

51萬

管理員

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

Canchi 發表於 2016-3-22 22:23
你幾點去㗎?我唔想去到又係遇唔到。

去HONEY/VIP/ANGEL SPA 其實最好係先打電話揾老板, 話我介紹, 佢就會細心幫你安排時間或告訴你條女SCHEDULE
危Sir一出鬼神驚

論壇元老

活躍會員熱心會員

危天行 發表於 2016-3-22 22:41
去HONEY/VIP/ANGEL SPA 其實最好係先打電話揾老板, 話我介紹, 佢就會細心幫你安排時間或告訴你條女SCHEDUL ...

咁打邊一個號碼呀?同埋老細點稱呼呢?

51萬

管理員

Canchi 發表於 2016-3-22 22:52

PM
危Sir一出鬼神驚

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

Canchi 發表於 2016-3-22 22:52

直接打俾危佬熱線吧.  

中級會員

我也要去,提危Sir就有面子!