多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 351584|回復: 5

串嘴Vivian之伊人[Chinese]

關閉 [複製鏈接]

个几星期前去稳既vivian以前都去过下伊人,不过d女一般唔系好后生,极其少数有后生妹,听闻下有个新既学生妹系伊人,就决定去拜访下

其实都唔系期望太高过去伊人稳尼位学生妹

事先打左电话约左vivian

准时到达伊人,估唔到老板娘仲记得我哦。距要等多阵,叫我系房等哦费事系出面等d客出出入入见到唔好意思,甘都好既,于是老板娘就带我入房等走走之前仲问我点解知道有vivian 尼个学生妹,我就话多伦多甘细一个地方无秘密吖,然后距就笑眯眯就行开左
等左10分钟左右,入来果然系个后生女仔,第一眼感觉就系学生妹,距第一眼好惊奇甘望住我问,你多少岁啊,还以为我是她的同学,顿时让她惊呆了一下

经过一番对话之后,才放下心来帮我按摩,我也很明白撞到熟人会很尴尬。。。

一边按摩一边话我著到好似非主流,讲到我好似怪物甘样,真系顶距唔顺,讲真按摩就麻麻地啦,不过大家来到都唔系好care按摩既好与唔好,正所谓醉翁之意不在酒啊,一边吹水一边按摩,有时仲一只手扶住个墙另外一只手帮我按摩,我心念你在唔专业都要扮个样出来先得吖,不过我都无讲出来

按到差唔多距就叫我翻身,一开始咩都无问到,好窜嘴甘用距只手系甘扫我碌棍,一边扫一边问我想要咩服务吖,因为我来之前睇过有份报告话条女唔系个个都bs,好似系睇心情,又或者睇人挂,所以我都扮晒好棱无咩所谓甘问你有bs米要bs咯,我仲窜距话听闻你连body slide都唔知咩意思哦,距就笑笑口甘无出声,跟住距继续用手扫我条野问我系唔系真系要吖,我跟住就话有米要咯,无我都无计吖,怪自己唔够靓仔遮,然后距就慢慢除晒衫裤准备帮我bs啦。呵呵,yo,得米

条女165左右啦,皮肤都几滑,白又唔系话好白ok啦,波仔b甘上下啦不过胜在够挺,后生女即系后生女,后生就系本钱,虽然唔系好熟手不过都几卖力几认真,一睇就知道系新手,下面可能甘岩剃过有少少吉人,不过还可以接受,揸下波仔轻轻撩下都无咩问题,都系一句话啦睇人啦,哈哈哈

同d按摩女神无得比啦,胜在试下新野试下学生妹,我估距都系20岁甘上下,服务就见仁见智啦

几多银就睇自己喜欢啦,按摩一个钟就45蚊

都系一句中意就去马啦

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

辛苦晒你啦老鼠版主
危Sir一出鬼神驚

金牌會員

I met her too roughly about 2 months ago.  Young she is and tender, good kisser too but YMMV.  Guess she did not have BS then otherwise I would have tried and perhaps reviewed her as well.

你話"同d按摩女神冇得比",好想知道邊幾個係你講嘅按摩女神,講出嚟或者pm我,等我試過然後寫報告支持下呢個論壇。

1萬

論壇元老

活躍會員

Oh the ad is gone??
It sucks that Vivian left this spa. Out of all the spa I went and taste (VIP, Honey, Purple Spa, Angel Welling) Vivian actually a student, has good massage. I htink her market is young, but too bad she left.