多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 392996|回復: 5

FiFi @ 高出低谷 [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

1萬

論壇元老

活躍會員

出報告就—定係八仔出啦!
之前睇到有bro介紹, 聽個鋪名覺得幾特別,加上有口啤,我就上呢間鋪~

去到,私隱度低,重遴近小肥羊,fuck!! Such a busy plaza.

有數間房,地方好闊落,打掃得乾乾淨淨,給人一種舒服感。

為我服務既技師叫fifi aka feifei aka fiona lol,目測三十幾歲,樣子wild,C 波波,古銅皮膚, 吐皮位置有大幅印水纸。

沖左身,上按摩床按摩,fifi同我講,要大,中或小力? 我要中力就可以了,

手骨都OK,按摩力水適中,有板有眼架,唔會按痛你,識手肘按,指壓,之後叫佢以推油為主,
推背;腰同按肩都舒服,按完有鬆弛感。
R pat pat感覺好正,佢雙手搞到我鬼死咁痕,忽然間按到我個死穴,細佬一下就硬左,跟手用舌玩袋底再漫遊全身,全程佢做主導,我就做大爺lol

俾佢舞兩舞,我又手多多,快就出左好多,真係舒服晒,爽~~~
然後沖個靚涼埋單走人,小費120。

有冇寫錯? 小費120?

1萬

論壇元老

活躍會員

Hehe 應該寫做40+80

新手上路

飛機都要80消費?

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

危Sir一出鬼神驚

新手上路

危天行 發表於 2015-2-2 00:28
好明顯係BS啦
http://www.sex8.zone/thread-307-1-1.html

Thank you