多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 5577|回復: 14

Serena @ Eden Dream [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

註冊會員

甘多點心都食過了,見到有個學生妹番公,甘咪約下條女。去到keeper發左buzz到我,我buzz左N甘多次都冇開門,最後食焦開門叫我Sign in。去到房間有條個樣老到你唔信的妹妹開門。入左去再睇真d,完來唔只老仲要樣衰,仆街仲要收150/HH,我左右手其仲一隻靚過條女。哎,算入去沖涼比左條毛巾我自己帶入去,沖涼時不停甘洗,又大力,洗到我JJ痛。入房搞野,我先瞓底條女先舔兩下Lin,真係兩然後上下其手,一隻手打飛機,一隻手玩Lin頭。然後條女問我點解仲唔出,出左就唔唒辛苦,我心裏想唔屌妳都對唔住自己。條女之後幫我戴套吹。。。然後搞野,又話唔仲意係上面,甘咪係下面,跟著又話痛,又話語舒服,自己打飛機算。比錢走人,之後同keeper投訴,keeper同我講我係第一個投訴其他人話好。。。

樣:5 (真係幾樣衰,睇條女個樣同面上皮差不多30)
身材:8 ( natural )
服務: 2(得沖涼,其他冇2分會唔會高左?)
態:5 (起馬冇問後我,又冇笑。)
Damage: 150
Repeat: 你話?打飛機好過。

金牌會員

活躍會員

睇来有巴打中伏,如果真系想稳学生妹,chloeOK噶,虽然服务唔多,但系试完之后感觉除左服务唔多之外真系一d问题都没囖

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

咁大鑊?我下次試Miso順便望吓佢先
危Sir一出鬼神驚

註冊會員

危天行 發表於 2016-5-4 03:06
咁大鑊?我下次試Miso順便望吓佢先

個keeper 不停叫我試Miso 話好好不過Serena 就。。。。。

註冊會員

yaoyu.d 發表於 2016-5-4 02:46
睇来有巴打中伏,如果真系想稳学生妹,chloeOK噶,虽然服务唔多,但系试完之后感觉除左服务唔多之外真系一d ...

最重要樣靚!

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

姐係咁...如果樣衰都入閘就低你死啦!
真係要有掉頭就走既覺悟!

註冊會員

RBL 發表於 2016-5-4 06:52
姐係咁...如果樣衰都入閘就低你死啦!
真係要有掉頭就走既覺悟!

唔係幾好意思。

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

無可能同自己d錢過唔去姐...

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

我今日見完MISO, 再去見吓SERENA, 同老兄所講有好大出入啊.
目測所見, Serena比到最多只有25左右咋播, 點都去唔到30喎. 而且樣貌比起好多點心亦屬於好的那一批.
有好輕微babyfat, 但其他方面都好YOUNG 吓, 我又完全唔覺得有問題喎.
老兄會唔會太高要求呢?
危Sir一出鬼神驚

註冊會員

危天行 發表於 2016-5-4 21:25
我今日見完MISO, 再去見吓SERENA, 同老兄所講有好大出入啊.
目測所見, Serena比到最多只有25左右咋播, 點都 ...

Her face is better then most dimsum? are you crazy lol