多倫多夜遊交友資訊網

搜索
樓主: misterhorny

Apple @ 少女學院 [English]

關閉 [複製鏈接]

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

嘩,訓醒又轉咗channel, 咁我又用番中文囉。
其實都唔怪得Mister兄,我以前同佢一九樣,
都係見唔好嘅女一定寫到盡。直到接觸多咗,
先知道佢地都好慘好辛苦,先懂得手下留情。
寫報告我重申沒有唔啱,但如果唔好的,我
現在會婉轉D用另一個角度話比狼友知,起
碼留些少餘地唔駛迫死條女。
危Sir一出鬼神驚

高級會員

活躍會員

Fine you 2 keep chating then we will have more information where to find good deals

註冊會員

tsaitc2001 發表於 2016-5-7 10:36
Fine  you 2 keep chating then we will have more information where to find good deals

Every garage have good meals and bad

註冊會員

危天行 發表於 2016-5-7 10:16
嘩,訓醒又轉咗channel, 咁我又用番中文囉。
其實都唔怪得Mister兄,我以前同佢一九樣,
都係見唔好嘅女一 ...

我比五分已經好比面。。。下次應該寫條女個樣就如天上的天使,不過我口味太重不是我的茶

註冊會員

通常這類打爛人家飯碗報告都是有不愉快的事情發生而懷恨在心,說好心為其他人都是托詞掩飾,天下那有好心人為不認識的人幹好事。終於見過了可憐的當事人,她說有個人客,他天生不足,陽具短小了一點,常常跌了出來,叫他靠近一點,但移動幅度小了,插得不暢快便發脾氣。她說的也是片面之詞,是真是假,只有兩個當事人自己才知道。

中級會員

pookguychai 發表於 2016-5-8 12:54
通常這類打爛人家飯碗報告都是有不愉快的事情發生而懷恨在心,說好心為其他人都是托詞掩飾,天下那有好心人 ...

不太明白老兄見過誰?

註冊會員

ahiyyzoof 發表於 2016-5-8 20:59
不太明白老兄見過誰?

他的左右手
At AsianBeauty there is CBC Apple and at 少女學院 there is Apple. Curious if they could be the same person.

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

Lostdignity 發表於 2016-5-9 09:06
At AsianBeauty there is CBC Apple and at 少女學院 there is Apple. Curious if they could be the same  ...

Not sure, but I had asked many times to catch the CBC at Asian Beauty with no luck. Always not working
危Sir一出鬼神驚

註冊會員

危天行 發表於 2016-5-9 09:43
Not sure, but I had asked many times to catch the CBC at Asian Beauty with no luck. Always not wor ...

It is a imagine ion. There isn't no CBC there....