多倫多夜遊交友資訊網

搜索
返回列表 發新帖
樓主: 1277859143

Pauline @ Dream4U [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

高級會員

RBL 發表於 2016-5-29 14:27
我要講清楚!呢位師兄唔係我既分身!我 RBL 行不改名,坐不改性,只此一家!
免責聲明好多都一樣...既然 ...

but your reviews were too exaggeraterd all the time
cantonese word "over fire"
mislead other person into the trap

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

joejunior 發表於 2016-5-31 16:10
but your reviews were too exaggeraterd all the time
cantonese word "over fire"
mislead other perso ...

其實我寫既野真係無誇張,絕大部份既對話都係有發生。
如果你覺得我寫到好淫賤,啜核既,純粹係因為我個人咸濕淫..
你話我 trap 人?我從來唔寫假喎!我話得係真波,佢一定唔會假!我話得B 級,佢一定唔會有C ! 我話得佢有口爆,佢一定環保!我話得佢技術高,1H 佢一定幫你出到兩Q ! 我點 trap 你呀?
你有邊個食完返黎覺得係我 trap 左你去呢?我好好檢討一下!

高級會員

RBL 發表於 2016-6-1 16:00
其實我寫既野真係無誇張,絕大部份既對話都係有發生。
如果你覺得我寫到好淫賤,啜核既,純粹係因為我個 ...

forget all about it due to I was deeply brainless

註冊會員

感谢分享