多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 3250|回復: 5

十足Puppy Love 女友嫩出水 JUDY @ 壹號公館 [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

論壇元老

活躍會員熱心會員

前幾日本來打算去試一下Candy spa, La monny spa.. 按摩輕鬆一下,睇過RBL報告La monny好似幾好,點知前一晚就睇到危sir個報告話有個嫩出水嘅Judy, 睇完之後即刻約咗第二日, 好易book,  去到見到Judy 果然有80-90% 似危sir report 裏面果張相,仲要係嫩好多,感覺真係好似以前女朋友咁,十足GFE, 身材屬矮小,輕微baby fat,但都可輕易抱起,服務過程配合度非常高,bbbj, LFK, MPOS....

同Judy 溝通過過程屬YMMV.... 舔乳頭同bbbbj嘅時候超細心,像小貓一樣,妹妹非常緊...插入時,幼齒JUDY輕輕咬唇個樣真係過足幼齒癮.  而且JUDY表情亦很投入..... 牀嘅旁邊有塊大鏡,Doggy嘅時候完全可以睇住Judy 投入嘅表情...因為實在太嫩,一直唔敢太用力....試吓用之前喺日本啲架妹敎嘅"調教新人"嘅插法嚟慢插...插足廿幾分鐘,諗住要加時嘅時候,點知Judy妺妹突然一下一下夾吓夾吓,面紅紅,又有啲唔好意思咁話快來時,先敢使出日本學番嚟嘅真工夫,事後兩人攬住一邊傾計...唔記得教佢事後bbbj㖭...有時間一定會再repeat!

如果鍾意嫩口,GFE, 清純可愛型,GND, 嬌小身型,一定要食,雖然冇粉紅乳頭,都係可遇不可求...
危sir 講得啱,總括一句, 150蚊食到咁嘅幼齒都唔食, 留番黎响屋企打飛機啦!!!

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

終於有個中文帖回應,冇形容錯掛
危Sir一出鬼神驚

論壇元老

活躍會員熱心會員

形容得十足十厲害!比個like你
幾時又有好野介紹...等我唔洗次次都餓住返日本,啲架妹比為我冇餐好食...

51萬

管理員

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

ICM 發表於 2016-6-18 01:36
形容得十足十厲害!比個like你
幾時又有好野介紹...等我唔洗次次都餓住返日本,啲架妹比為我冇餐好食.. ...

咬唇個樣好X似AV,有冇戴住眼鏡小先。。。
危Sir一出鬼神驚

論壇元老

活躍會員熱心會員

Hahaha.. 開頭有載,到最後激嘅時候先除咗,原來唔帶眼鏡,小到佢企唔隱果時個樣都好X似AV, AV 女小得多,叫嫰口,又Kawaii嘅真係可遇不可求!

51萬

管理員

ICM 發表於 2016-6-18 02:02
Hahaha.. 開頭有載,到最後激嘅時候先除咗,原來唔帶眼鏡,小到佢企唔隱果時個樣都好X似AV, AV 女小得多, ...

小到佢企唔穩咁堅
危Sir一出鬼神驚