多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 3465|回復: 6

Tracy@vip spa [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

金牌會員

活躍會員

刚才性起,跑左去vip,点知话今日baby就去做honey个边,rose已经收工。
又见到个女孩叫tracy,睇落都几OK。甘之前有个兄台一直问我试过未,甘就试下啦。
按摩都系中规中矩。(我试过噶女孩里面,按摩最掂嘎系tiffany@紫糖)
跟住翻过来,问我要乜野服务,甘我就问翻距有乜服务,其实我都知9成有全套噶啦,甘就全套啦。
呢段先激气,濑左几嘢就笠个胶套,郁左几嘢我见距成条死鱼甘躺系到,话我长插到距痛。甘我都唔话得距咩,甘咪话帮我吹出来柒就。吹左几嘢就话差唔多够钟,自己技术唔好,帮我打出来。甘就变左打出来喇。唔知系咪距今日唔开心定唔知点啦,全程系甘捏我粒lin,真系激媾气。
话我就放系到,除左再去稳Rose之外,老閪都唔会再试新野,以免再次有呢种谷鬼气噶情况发生。

face:可爱型,几甜美
body :平胸长腿,皮肤唔系甘好
service:呵呵
damage:40+120

今次算我唔好彩

註冊會員

哈哈消消气今天我也遇到一个傻逼

中級會員

死魚一條
I haven't visit VIP for while. I seen Tracy three times, but I never seen her as dead fish

金牌會員

師兄你應該高興?又冇用套吹,條女又話你長,

中級會員

是否以前的Tracy? 后回国度假. 如果是的话,她以前的服务可不錯啊。

中級會員

Iam0234 發表於 2016-6-24 12:27
是否以前的Tracy? 后回国度假. 如果是的话,她以前的服务可不錯啊。

已經今非昔比了,半死魚狀態
而且冇口麥新女,一味食老本,好那悶啫.