多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 71669|回復: 25

大战巨乳私做妹Rebecca [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

前几日见到有个新上市私做妹Rebecca,36DD系真唔系啊,甘逼爆
忍左几日终于琴日有时间就亲自去拜访下尼个巨乳妹

开门就见到一对逼爆既巨乳迎接我啦,货真价实哦,果然系真人真事哈哈哈

入到屋,除左鞋,Rebecca好细心冒低个身帮我放好对鞋,玩野咩,冒得甘低摆明想我show俾我睇距对车头灯有几大遮

距个厅有d乱,不过上到距房又几干净哦,仲有阵香味

无咩特别入到房距就直接除衫,我眼金金望住距对巨乳系我面前扬下扬下,果时我仲同紧条某里倾紧计哈哈哈,Rebecca就马上叫我快点啦衰鬼

拿拿临除衫入去洗白白,冲凉前Rebecca仲问我要唔要漱口啊,我紧系话我一向好讲究卫生吖当然要啦

Rebecca有d矮,150甘上下,皮肤都几白净,可能距矮所以整体来讲距有少少肥,距话距24岁哦,我就唔系好识估年纪啦,不过绝对唔会超过30,20到尾啦顶隆

私做妹来讲唔错唔错

一边冲凉一边上下其手,距搓下我dd我搓下距对巨乳,你都知有翻甘大当然会有少少坠啦,不过就对野就绝对坚过石坚,又软又大又好渣手

净完身就当然入房破戒啦哈哈哈

上来就禽系我身度用距对巨乳横扫千军,由头扫到落脚,顺势就即刻含住我条如意棒,搞到我都唔记得69距添,叼拿星

距好棱吹得,又用力哦,距d都唔似吹既,好似细路仔食雪条甘吸晒你d精华果种感觉,又扯又成,差“d俾距吹棱爆左

距都觉得我有少少缩缩下就即刻停口上套禽上来

禽到上来好似槌樽甘槌我,距对巨乳就系甘系我面前荡下荡下,当然我都唔执输啦系甘渣距搓距,距俾我揸到high high地就成个身训埋我度开始车我,一来就直接dfk我,车到我有少少窒息,跟住我就示意要换位,费事俾距得戚做晒主动权,由到我来槌距,好快槌左几下我见差唔多就将距对脚搭系我膊头好似打桩甘打到距摊摊腰,最后收皮搞掂
正准备起身冲凉距仲叫我趴多阵吹左阵水先走,紧肯定渣多几下距对车头灯啦哈哈哈

最后120蚊埋数闪人

岩就上啦

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

大波妹我啱呀!!
唔該哂老鼠版主!

1萬

論壇元老

活躍會員

Thx for share! Is dfk last long? Bbj or cbj?
睇你自己啦,可能你靓仔会更加长
紧系“bbj啦

超,你好靚仔咩。lol  發表於 2015-2-7 08:53

中級會員

老鼠哥, 同等消費, 同私做玩, 玩嘅時間長啲, 有SF2, bj, DFK, 體內射又舒服過體外射. 上樓玩真係好過入地舖玩. 你都係跟RBL條路行, 以後出多啲上樓報告.

1萬

論壇元老

活躍會員

oscarzala 發表於 2015-2-6 21:17
睇你自己啦,可能你靓仔会更加长
紧系“bbj啦

我個x樣驚嚇親人

lol  發表於 2015-2-10 23:58
哈哈哈,我都无吓死距,你大可放心哦,对自己要有信心先得吖嘛

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

oscarzala 發表於 2015-2-11 00:12
哈哈哈,我都无吓死距,你大可放心哦,对自己要有信心先得吖嘛

哈哈, 老鼠成個鼠樣都得, 其他人應該冇問題
危Sir一出鬼神驚
危天行 發表於 2015-2-11 00:50
哈哈, 老鼠成個鼠樣都得, 其他人應該冇問題

我叼。。。洗唔洗甘润我吖

Just joking^^  發表於 2015-2-11 18:32

金牌會員

Looks like mcot.