多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 371380|回復: 2

加拿大東莞式服務 [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

去揼骨攪野始終都係要搵返相熟嗰三兩個, 佢地知我長短, 我知佢地深淺. 四年幾嘅舊相好, 超過一年冇搵佢, 最近喺星島見返佢嘅廣告, 一打去就俾佢鬧, ‘我以為你死咗’. 根本上佢冇改電話, 係我唔記得, 佢亦都有責任, 遲遲都唔登廣告. 咁我點樣搵到佢, 傾落原來個市好淡, 好多熟客都冇浦頭, 登下報試試有冇新客.
約好三點半, 去到泊好車要買泊車飛嗰陣,佢打嚟叫我去佢樓下, 同我一齊入去佢大廈地下停車場. 咁都好, 慳返幾蚊, 又冇時間壓力, 坐多陣都得. 泊好車, 唔落車住, 狂咀佢分幾鐘, 欲拒還迎, 話怕俾人見到喎. 原來佢係去完街返屋企, 啱時間先至同我一齊入停車場. 車中吻未必再有下次.
就係因為係舊相好, 知道我嘅咸濕性格, 當然嚟個鴛鴦浴, 我所見過嘅只有兩個樓上骨肯一齊沖涼, 我個袋袋同屎眼洗得不知幾乾淨, 十隻手指頭都同我洗埋. 點解洗埋手指, 唔駛畫公仔畫出腸係嘛. 而家毛髮濃密番, 原來休息咗一輪, 冇剃就唔再剃.
依然係同以前一樣, 祼體同我揼骨. 我諗冇乜骨女肯祼體同人揼骨, 有啲東莞式味道. 跟住跳過去大床繼續下半場.有啲乜野做? 諗下佢洗乾淨我個袋袋同屎眼同十隻手指頭就有好大嘅想像空間. 總之一百元消費就抵到爛.
呢個係回味報告, 唔係為呢個骨女做宣傳. 佢亦未必鍾意我咁寫, 所以唔提. 想試加拿大東莞式服務, 自己上星島踫踫運氣. 如果試過嘅就一定知佢係邊個.

金牌會員

是呀,幾年前的雙 J,令不少骨精難忘.現只有 珠迪還在.她的服務態度和熱誠對每一個客人都是難得的.

中級會員

大J的廣告是骨精難忘極品,同雙J玩過一次雙飛,四手真功夫按摩,皇帝般的極品享受,一生難忘。