多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 2707|回復: 3

服務型 Sua @ MoonWaiting [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

中級會員

小弟準時到達泊車響Shopper, 行去的路上總覺途人望我的眼光在說"一望便知你叫雞" 的眼神
Sua站在門後, 樣貌沒半點像照片, 亦沒有照片的高度. 但始終是順眼的. 但喜歡漂亮臉蛋的狼友可能會些微失望.
近距離目測年齡應該有26.
始終有點失望因為樣貌和照片有落差.  MW的照片最近真的有些不靠普. 照片和真人出入比較大.
態度來說Sua是非常好的,有傳統韓妹對男人的週到招待.
雖然樣貌有落差, 但服務方面她卻是超級型. 真的能做到有求必應, 而且做愛時頗為狂野, 不知怎形容, 可以說是能小到上天花板.
服務方向真的沒有投訴, 小弟不才, 只連續地勁砌了她20分鐘才能出嘢, 最後大家充滿汗水和淫水.
Face:7
Body:7(矮)
Service:9
Attitude:10

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

我都有食,諗住呢兩日都會幫佢出報告。
我覺得第 2 同第 5 張相係佢喎..可能化妝上有分別姐。
老老實實,SUA 對我黎講已經好靚女下,有8分以上(我比較鍾意無加工既樣)
不過我食女從來唔太睇樣,我主要食服務同埋對波!
佢既 service 同態度,我覺得係係近期食過其中最好既一餐!

中級會員

umm...一個7分一個8分點算好呢

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

russianboy 發表於 2016-8-4 15:31
umm...一個7分一個8分點算好呢

頂...有乜分別啊??