多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 3352|回復: 9

Sua @ MoonWaiting [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

金牌會員

活躍會員熱心會員

第一次寫,但是一D都無求其,希望大家接受並且給予多少鼓勵的說話!
        經過一段時間的潛伏閱讀各位前輩的經歷感受之後,我發覺寫滿威庭review的朋友真是唔少,並且大部分人都尚算滿意的,於是決定「以身試法」親身體驗一下。
        為此匆忙完成手頭上的事情,(22號)大概3點半左右吧,撥通了萬錦的電話。作為食客,心態上都是希望隨時叫隨時有得食嘅啦,奈何電話個頭話要到5:15先有位,我話我想book 45分鐘的,佢就話5:15都是得30分鐘有位,一係就轉場去士嘉堡,一係就轉去北約。咁我明明都喺萬錦喇,仲開半個鐘頭車(google map)轉場?讓我當時覺得,滿心期待的滿威庭韓國餐今日食唔到?我需要收線考慮幾分鐘。

我心想使唔使咁忙吖?並且打開網站查詢今日萬錦場的女主角是邊位,正是狼友們都一致認為服務無雙的Sua。莫非咁full是因為佢?咁我更應該去試,半個鐘頭照殺(希望係值得嘅),即刻book 翻5:15個位先。由於咁啱有人從大廈出來,所以未經通傳我便順利地準時到達事發單位門口,咁啱見到Sua送個「老襟」出來,難免多少有D尷尬。

Sua將我迎咗入屋,身材唔高大,正是我喜歡的細細粒容易食類型,兩個淘氣的lin頭從情趣內衣露出來,pink lin,皮膚白淨,即時聯想到今日的鮑魚應該都是粉紅的,因為只是化咗淡妝的原因,面色睇落有些少憔悴,但是笑容卻是十分甜美。入咗房間,滿腦子的咸濕畫面的我比平時快5倍的速度除曬衫褲,然後Sua再溫柔地拖住我去沖涼房幫我洗身,呢個時候我就開始一邊慢慢享受靚女幫我沖涼,一邊細心欣賞佢的Body,lin頭pink的來好細粒,結合佢一對A cup的竹筍型lin lin,真心覺得唔錯。我好正經地配合Sua沖涼,但是小文就毫無廉恥地出賣了大佬,惹得一直帶著笑容的Sua踎低吹奏起來.........(個中畫面妳地聯想喇)

沖完涼翻入房,Sua就開始好似女朋友咁躡高腳同我打起茄輪,錫我lin lin,然後跪下錫我小文,而我亦都開始搜索佢身體的行動,跟住上床錫,跟住69,果然是粉紅鮑魚(頓時覺得等待是值的)...........(個中畫面妳地聯想喇)

Face:8 (有1分是人情分,因為算是我like的類型)
Body:8.5(有1分是人情分,因為算是我like的類型)
Service:10(有1分是人情分,因為算是我like的類型,就是因為做到high high地的時候,忽然提醒我5 more mins令到我有些少唔爽)
Attitude:10(有1分是人情分,因為算是我like的類型)

會唔會翻焯?可能性好大!

金牌會員

活躍會員熱心會員

求解

點解下邊所寫的內容無法顯示?

金牌會員

活躍會員熱心會員

文仔 發表於 2016-9-25 00:51

Not exactly sure what you are trying to say here and I am assuming you mean MW?

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

文仔 發表於 2016-9-25 00:51

因為你用了某些字令系統不能顯示,下次寫前記得備份。
具體是那些字我也不清楚,希望有狼友告訴文仔一下。或者把內容P M給我們幫你贴。
危Sir一出鬼神驚

金牌會員

活躍會員熱心會員

由於從新再寫,多少有點刪減了,但是還是抱住同大家分享一下的動力,盡量寫了
在此多謝危Sir點醒我

51萬

管理員

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

支持, 努力, 分享
危Sir一出鬼神驚

51萬

管理員

樣貌我個人只能給7分, 不是我的菜
危Sir一出鬼神驚

金牌會員

樣貌我和危sir分數差不多, 都是一般

金牌會員

活躍會員熱心會員

dx1355dx 發表於 2016-9-29 22:27
樣貌我和危sir分數差不多, 都是一般

除去人情分,咪就是同大家一樣咯!
加上人情分係因為人地確實賣力工作喇嘛!俾D鼓勵都應該呱

金牌會員

文仔 發表於 2016-10-12 02:58
除去人情分,咪就是同大家一樣咯!
加上人情分係因為人地確實賣力工作喇嘛!俾D鼓勵都應該呱 ...