多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 44560|回復: 7

黑面變笑面 ~ 滿懷亭真實的 Lydia ~

關閉 [複製鏈接]

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

幾個月前我去滿懷亭婚姻介紹所, 當時佢地好有信心咁介紹左條新女比我相親 !
又話人又靚, 身材又好, 仲話包我滿意添…..佢叫 Lydia ~
還記得我當時係第一批熟朋友, 可以第一日見呢條新女…滿懷歡喜上到去…
點知….黑面, 催鐘, no no no 乜都齊…搞到我一出完, 涼都唔沖,…擺低14支花就走, 多支都無 !!!
我份人都算厚道, 我就當我唔夠靚仔, 妳唔想再見到我, 我所以我都無即時寫報告寫衰佢 ~
但見今日多市咁既環境, 高級數既女仔真係小之又小….
回想起當日, 可能係佢第一日相親, 又或者係我急色嚇怕伊人….搞到佢黑面冷待…
如果比多次機會我, 我一定會溝女咁溝佢….我會執靚仔 D ….噴埋香水…

一開門就見到 Lydia 一身黑色性感內衣, 等候我既到臨
伊人既美貌完全天然無加工, 屬性感冷艷樣, 如果唔笑真係幾拒人千里…
三個多月無見, Lydia 依舊明艷照人, 但今次換黎既就係一臉燦爛既微笑…
今次lydia 比我既感覺係完全唔同,開門一刻已經進入狀態,每一個眉梢眼角都充滿挑逗...
進房後 lydia 佢居然認得我,仲問點解咁耐唔搵佢...
妳既然的問得出,我亦唔怕講...我話上次見妳妳個樣 “好唔開心”,我以為妳唔鍾意 “同我一齊”,所以咪冇再“追”妳囉!
lydia 即刻眼濕濕對我認錯,仲話上次有 D 私人理由搞到心情好差...其實佢係好鍾意我...仲話今次會 make up 番...
身為男仕,對住只穿著胸圍底褲既小鳥依人, 我當然唔計較上次既不快經歷啦...
“ you smell so good ~ “ Lydia 一邊哄住我條頸一邊話
“ my lips taste good too ~ you wanna try ?? “ 我打趣回應說……跟住我倆就唇槍舌劍起黎
Lydia 咀唇厚厚好 sexy, 打起車輪上黎, 好 L 好錫 !
我地一路打車輪一路除衫, 一路互摷 ~ Lydia 對波真係好 L 美型 ! 完美天然 B 尾 C 頭 級數 !
白滑既皮膚下, 隱約見到一條網狀既靜脈, 可想以知佢既肌膚幾咁薄…幾咁滑…幾咁好揸手 !
佢一路向下錫, 一路好似小狗咁係我身上係咁聞…係咁索…瀨下瀨下咁…
“ You smell really good……” Lydia 雙眼向上望住我說…
“ I bath b4 I come here… “ 我話未說完…佢就一手拉低我條底褲…
我收起底褲入便既 ”香” 腸亦即時彈出 ! ( 差 D “扮” 到佢塊臉..haha )
佢輕輕張開兩片咀唇, 一口就將整條吞沒…
睇住佢又軟又厚既咀唇, 好似 cushion 咁將我條香腸包圍,
Lydia 佢一邊珍惜地輕輕吸啜, 一邊發出 “ Mmmm…Mmmm” 聽起黎極之美味既聲音…
我睇住條香腸係佢咀唇出出入入, 無論視覺同感覺都得到好太既刺激…
“ I will Brust into you mouth….” 我警告說
佢聽到之後不但無停口…仲伸條脷出黎於我條香腸頭打了一個圈…比左個極度挑釁既眼神我…
既然女仕要食前菜…男仕當然樂於奉陪…所以我就示意要瞓低慢慢享受…
Lydia 底褲都未除, 就六九式咁繼續食佢既 appetizer…
一條黑色梨士丁字褲係我臉前扭下扭下…我抬頭哄了一下, 絲絲既清香摸鼻而來…
我輕輕用手指勾起條梨士花邊…Lydia 另外兩片淡紅的唇…就清楚唇呈現我眼前…
我輕輕吻了一下…佢就輕輕的舔了一下…我再輕輕的舔一下…佢就深深的吸了一下…
來來回回, 互有攻守…最後我用雙指輕輕擘開佢漲卜卜既雙唇…露出極敏感的小紅豆…再用舌頭加快速度去攻擊佢…
Lydia 完全失控的悶叫了一下…跟住佢亦加重吸啜既力道和速度….最後一下…我感到一陣強烈抽真空既吸力…我雙腳一蹬…
一泡溫暖而濃厚既白汁, 就完全噴到 Lydia 口中…
爆發後…佢完全無停止既意思…但速度和吸力就相應咁慢落黎….
就好似繼續用口按摩一樣….直到我既香腸於佢口中軟下來……呢刻我確實感到愛和滿足…
第一次洩洪之後, 我地就入左去沖涼 reflesh 一下… 其間 Lydia 仲為我按摩……還用口為我既軟香腸清潔…
出到去之後, 我地好似情侶咁相擁於床上,  談天說地, 互相關懷問候一下…
佢伏在我胸前, 再次為第一次見面時既失禮一事道歉……我回以輕輕既一吻, 令佢知道過去一切已經唔過重要…
跟住我地四目交, 我感到 Lydia 眼中存在著感激之情…慢慢我地由輕吻變成激情既濕吻….而我既第五支亦重新有反應
Lydia 感到有硬物頂向佢既身體, 只是回了一個微微的淫笑…
跟住我倆就繼續做著情侶都會做既事…….
分別可能係…會比一般情侶激烈一倍….時間長一倍…享受多一倍…

唉 ~ 真係發夢都無咁早…以上情節完全係我對 Lydia 既性幻想, 從未發生
回想第一次見佢….佢邊有上述咁對我咁好 !!
如果佢重回多倫多, 我一定”追”多佢一次…
可能今次真係會對我咁好呢….嘻嘻 ~

幻想都可以比分既…
樣貌: 我比 8.5 分, 純天然,  Sexy 摟屌樣 !
年紀: 我估 25, 6 ,
身材:  大約 5’ 6”,  最美型態既 B – C 級天然級,  我比 9 分,
態度: 對比第一次見面, 今次係爆分!!
技術: 10 分, Lydia 一直都係高手, 只要你 turn on 佢….哈哈 ! 包你嘆餐飽 !

以上內容全屬幻想虛構, 如有雷同實屬師兄弟們之福 ~

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

你又食一粒鐘咩,挑
危Sir一出鬼神驚
刁又俾讲到扯晒旗添

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

危天行 發表於 2015-5-11 20:39
你又食一粒鐘咩,挑

我都想可以半粒鐘內出兩次呀...

高級會員

RBL 發表於 2015-5-12 00:12
我都想可以半粒鐘內出兩次呀...

以R兄一向寫報告的速度都要分上下集, 半粒鐘內出兩次等如攞佢命
扯晒旗

中級會員

搵日去插插

中級會員

尼个要唔要排长龙啊大佬