多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 51138|回復: 13

Ginny @ SweetSweet 純情屌樣型 FaceFucker [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

提筆寫SweetSweet, 總是有點不知怎樣入手. 因為佢地嘅報告好壞參半. 比人鬧多過讚.  對面假報告台十個有八個都係唔好.  攪到一提起SweetSweet就認定係唔好, 我都要平反一下, 其實我在
呢個場時不時都會搵到好嘢食的. 當然差嘅亦都有,  睇吓你識唔識搵.....

言歸正傳, Ginny未上架已經收到SweetSweet 私下發嘅有臉照片(眼部有打格)睇版.  睇完我心諗....唔係下化...有咁X靚....冇可能啦...
係PS啦.  點知SS 信心十足同我講, 保證樣貌同照片90%, 而且仲保證係初下海!!  我又諗...咁X把炮保證 好! 我就信
你走一轉.

星期五當日風和日麗, 最啱去diu番隻西 到達酒店, 準時上鐘...諗住唔啱即走.  門一開, 我X....樣貌居然比照片更好,
臉冇照片咁尖, 比較圓少少....話係19我覺得可能係20-21. 但真係年輕冇得厄.  有咁嘅樣貌, 我冇機會彈佢鐘, 入閘啦喂~
我可以保證對FaceFucker黎講, 99%唔會彈鐘.  

當然, 人係冇完美的. Ginny 除衫後, 可以見到有些嬰兒肥babyfat, 而肌膚亦沒有照片那麼白, 有些古銅色.  對波都可算係粉
紅色乳頭,可遇不可求, 但呎碼就未必啱RBL兄.  真波, 好軟.

雖然Ginny有不足嘅地方, 而且亦好難同有十八般武藝嘅韓妹比較.  但係FaceFucker嘅我, 全程望住佢塊面diu樣已經足夠.

服務方面, Ginny 嘅BBBJ好用心, 雖然係初下海, 但係聽佢講都拍過唔少拖, 口技都有番咁上下.  
但係响其他方面係可以睇出佢真係冇咩經驗, 而且怕怕羞羞, 周時在diu佢時顯出少女無辜表情.  

左手捧著Ginny的臉蛋係咁diu係咁diu, 好快一泡熱騰騰嘅米清精華素就激射而出

今日收到消息, 因為Ginny初下海實在頂唔順一日diu咁X多鑊, 只好改為outcall , 唔洗X咁多.  之前食咗嘅狼友, 包括小弟,
算係幸運啦... 有食過嘅狼友都希望回應吓.

Face: 8.5-8.8
Body: 7
Service: 7.5
Attitude: 9

危Sir一出鬼神驚

中級會員

Outcall 要多少錢?

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

近排愛上口爆...唔知肯唔肯呢??
無辜樣被口爆...好 L high 呀~

51萬

管理員

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

RBL 發表於 2015-5-25 11:33
近排愛上口爆...唔知肯唔肯呢??
無辜樣被口爆...好 L high 呀~ ...

我諗會嚇X死佢
危Sir一出鬼神驚

高級會員

I love 無辜少女

高級會員

活躍會員熱心會員

危Sir, 小狼食过她家的mm, 广告和真人差距太远,有阴影啊!

51萬

管理員

小六子 發表於 2015-5-28 16:20
危Sir, 小狼食过她家的mm, 广告和真人差距太远,有阴影啊!

我也試過你說的經歷,也有陰影過但今次我擔保,單以樣貌,比照片好。其他的我亦給了分數。可惜沒有了半小時,六兄想試就只有outcall了。
危Sir一出鬼神驚

高級會員

活躍會員熱心會員

危天行 發表於 2015-5-28 16:27
我也試過你說的經歷,也有陰影過但今次我擔保,單以樣貌,比照片好。其他的我亦給了分數。可惜沒有了半 ...

危Sir,你的taste一向是我认可的,评分十分准确。好吧,我就试她一试。
When danger said shes pretty. She is pretty. Will give it a try for sure.

中級會員

shes ok, but nmcot