多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 48615|回復: 11

滿威亭~ 翻啅淫慾好對手艾美~

關閉 [複製鏈接]

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

好耐無同大家分享我既夢境, 皆因呢排夢來夢去都重覆個兩條女…Cutie 呀… Gloria 呀咁….寫過無謂再寫啦 ~
但今個 Weekend 發夢見番一個, 幾個月之前夢見過既囡囡 Amy, 可以短短地同大家分享下喎 !
有晚同一大班 Friend 係 NY 間生蠔 Sake 吧 Chill out 好 L 開心 !

兩杯到肚, 加上勁劈先蠔, 好自然個春袋就加班製造大量精蟲…
仲要見到 D 幾索既韓妹 Waitress 行來行去, 搞到我條大肉蟲硬  L 哂…
見有 D 醉意就索性打比就近既滿威亭, 搵個地方散咁 D 酒氣先揸車返屋企 !
由於已經近十一點, 都知道可選擇既囡囡唔多….本來諗住試新女AYA, 但係爆鐘…
但春袋真係非常 productive , 再唔洩一洩就多到流出黎喇 !
“ K 姐 ! 乜女都殺呀 ~ 最好就真波啦 ! “ 我跪求一炮
“ 見你咁趕, 醒件好野比你 ! Amy 11:30 last 一個位, 啱唔啱 ?? “ K 姐話
老實講, 當時我已經唔係好記得 Amy 個樣….但我記得一樣好緊要既野….
呢條女係天然大波妺 !!! 秒殺佢 !!!
上到去見 Amy 一身黑色連身超短裙, 心口位露出三寸事業線, 造型就好似落 club 溝仔 look !
同我一身裇衫 blazer 非常雙襯 ! 感覺就好似啱啱落完 club, 執左條女返屋企砌一樣 ~
我從背後攬住佢, 慢慢行去到鏡前欣賞佢既身體…
“ you drink a lot ? “ Amy 聞到我既酒味問
我用行動去解答佢既問題, 我捉著佢隻手, 將佢放起我已經硬過鐵既巨棍上…
Amy 只係報以淫笑….跟住我地就係鏡前扭動身體, 做住大家落 club yo 女, 都想係舞池做既事…
Amy 個樣真係唔算靚女…話佢係韓妹, 不如話佢係越南妹, 或者話佢係白種泰妹都不為過…
但就係因為有小小東南亞風味, 個感覺就好 L 淫, 好 L 好砌 !
佢既 body 我覺得係一流, 唔係細細粒, 有小小肉地唔算肥, 真波 C 尾 D 頭級數, 圓混充實好彈手 !
鏡前我地跳住淫蕩既舞步, 我隔住衫係咁揸佢對波, 揸到慶起我就成隻手伸入衫入便,成隻奶揸住黎玩…
由於超短裙既關係, 扭得兩扭就見到底褲仔形成既白色小三角位, 極之性感…
我當然手多多向下探, 伸隻中指入去底褲裡面, 甩佢隻鮑魚啦…
好多時出黎玩, 你只要花小小時間同條女玩下前奏, 佢都會濕哂 !
我只係同 Amy 打下車輪, 係鏡前攬下, 摷下, dirty talk 下… 我一捽佢隻鮑魚就已經濕 L 哂, 一手都係水…
我一手揸波, 搓住粒 lin, 另一隻手就甩住隻單釣西, 個口就瀨下耳珠, 打下車輪…
兩三下成條裙就跌左落黎淨番胸圍底褲~ 而我亦拿拿聲除清光去沖涼 !
入到浴缸淋濕身之後, 我地就互相幫對方搽梘液, 一路打車輪, 一路攬實對方纏綿,
成個身都係梘液滑下滑下好過癮 ! 之後佢重跪低逗住對波同我玩左一陣雙波夾肉腸 !
見住個狗頭係條波罅度伸出伸入, 好 L 爽 … 跟住仲黎個水中簫, 雪雪聲, 好好聽…..
平時既我可能已經頂唔順比佢吹到口爆….但今日可能酒精影響…吹極都唔爆, 仲時硬時軟添…
唔理咁多, 出去繼續玩, 總知我個腦繼續咸濕, 狗到西門自然硬啦 !
我一上床佢就仆到上黎搵 J 含, 四目交投, 一路含一路瀨, 配上佢淫賤既眼神, 好快又硬番 !!
含含下, 自動轉向 69 式, 仲衰到自己用手指捽下捽下, 示意要我幫手…..我當然樂於推高佢既性慾 ~
佢含我瀨, 好快佢就濕到跣親 ! 由喉嚨發出既伸吟, 聽得我條肉棍又硬又直 ~
我見 2017 機不可失, 一手推開佢就上套, 雙手按住佢個 love handle… 提腰上馬一挺, 後進怒漢推車 !!
拍拍拍…拍拍聲 和 唉唉~ 唉唉唉聲 ~此起彼落 !  佢愈叫. 我就愈硬~ 愈硬就愈推得大力 ~
我從鏡中見 Amy 叫到…差D連口水都流出黎, 我就塞隻中指比佢啜~ 我地透過鏡, 互相交換淫蕩既眼神 !
推到累, 我就拍下佢個蘿柚示意換姿勢… Amy 都好醒自動坐上繼續騎乘 !
望住一對完美既 C + 天然大波蕩下蕩下 ….我一隻手揸住一邊奶把玩, 另一隻手繼續比 Amy 啜手指….
“ Amy~ you are fucking sex machine ~ “ 我諗住dirty talk 一番
點知比佢一句 “ ~ YOU DO ~ “ 神回我…
我完全比佢呢句說話撻著 ! 跟住落黎我都分唔清係佢瘋狂騎乘我…定係我瘋狂咁狂頂佢…
我淨係知道, 插左無兩分鐘, 我就將由生蠔過量生產既精子全數射出….
而 Amy 既愛液亦將我 D 9毛搞到濕 L 哂…我摸一摸佢下面, 比佢睇下有幾濕
佢只係怕怕醜醜為我送上回魂簫…而我亦慢慢在佢口中變軟…

一覺醒來, 濕到一褲都係, 都唔知係酒定夢遺…
但發夢都可以比分:
樣貌: 我食得都比 7 分 ~ 唔算靚女, 但眉梢眼角好淫樣
身裁: 天然 C – D 級大奶奶, Lin 頭敏感又細粒,  我比 8.75 分, 雖然唔算肥, 但如果可以修一修身 firm 小小, 我就比 10 分 !
技術: 吹功一流 ! 加上挑逗技巧高超 ~ 軟都比佢搞硬 ! 10 分
態度:  Amy 都真係敬業樂業既囡囡, 我 feel 到同我玩既過程佢都好 enjoy 好配合 ! 10分

以上全部係我酒醉後既夢境, 如有雷同體驗, 實屬師兄弟之福 !

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

好一對狗男女
危Sir一出鬼神驚

金牌會員

9 硬了

中級會員

很淫賤的一個夢...lol

高級會員

Amy樣貌和第1,5 張差距多大?

高級會員

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

tommy26 發表於 2015-6-4 13:08
Amy樣貌和第1,5 張差距多大?

只有第四同第五張想係真既!但化個妝都唔同左!
所以勸你只係睇相只係睇身裁好喇!論身裁就90%一樣!

論壇元老

淫賤 I like it

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

你淫賤呀, 佢仲淫賤 !
你唔夠淫賤, 佢就唔淫賤 ~ 要識玩呀兄弟 !

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

RBL 發表於 2015-6-5 01:01
你淫賤呀, 佢仲淫賤 !
你唔夠淫賤, 佢就唔淫賤 ~ 要識玩呀兄弟 !

好一對淫賤狗男女
危Sir一出鬼神驚