多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 46714|回復: 6

滿威亭小食 ~ 娜娜的真假迷思 ~

關閉 [複製鏈接]

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

呢排好忙, 但點忙都要食下野既, 如果唔係會死架嘛 !
一上去我食開果間滿威亭飲食集團既網站……勁喎 ! 多左咁多新廚師既??
我睇餐牌揀野食,一向都唔多睇相, 淨係睇英文字母既級數 !
見有條新廚師叫娜娜話係 D 級廚師…我就諗都唔諗就訂位開餐 !
今個報告無時間慢慢寫, 實行長話短說 !  隨即進入夢境既內容 ~

話說發夢一開門, 就見到個小小豐滿既妹妹仔, 有小小肉地, 但係絕對無之前 YoYo 咁夠件頭 !
我食餐, 樣貌一向唔係我重點, 娜娜個樣對我來講絕對唔差, 眼大大幾可愛, 絕對可以入食用級別 !
再望落去…中門大開…一對 D 級亮點…完全將我吸入房間….
先黎個輕輕法式濕吻作頭盤, 我當然即時手多多驗一驗對波啦 ! 真係又圓又大又彈手….
之後就更衣入浴室, 娜娜見我主力都係搞佢對波, 就知我係暴乳類玩家..
沖涼時佢全身搽滿沐浴露, 主動同我玩 body slide, 用對波係咁夾我手臂..又搓我心口
又識另轉身用個股罅磨我條大肉腸..我雙手從後一路揸, 佢就一路磨, 差 D 就跣埋入去…
出到去佢就要我坐起床邊, 擘大腳去享受佢既服務…佢仲話 “ I serve you … you enjoy ~ “ 我好自然就慢慢嘆啦 !
一開始佢就好似 D 日本妹咁跪喺我面前, 之係就溫柔車輪一陣先, 跟住就開始瀨落去, 頸, 鎖骨, lin 頭, 肚臍….一路落
跟住就不斷在大腿筋徘徊, 用雙唇去幫我按摩…high 撚到震…
再黎就係 AV 式淫賤目光望住我雙眼黎含, 又伸脷, 又打轉…深喉淺啜…差 D 比佢吹爆…
最估唔到就係比佢冷不防, 一野托起我對大腿, 就用毒龍鑽黎對付我…比佢鑽到全身酥軟, 一度要叫停 !
呢條娜娜好撚淫, 佢完全知道佢對波對我起到幾大既作用 !
瞓上床之後, 我居然係大字型比佢捉住我對手, 係咁比佢用對波搓均我全身…之後自動埋位六九互嘆…
我終於忍唔住要反守為攻將佢瞓低……之後我簡直唔可以相信我眼前境像…我居然係佢波底發現兩條疤痕…
OMG~ 我一直玩得咁開心既巨乳居然係假波 ?? 我完全比佢厄哂 !! 揸起黎真係完全揸唔出 !! 今次真係老貓燒鬚….
去到呢步都係要繼續食埋佢啦, 好在佢又真係夠淫兼好屌, 水源足之餘仲夾得碌棍幾充實…
見住佢比我插到又舒服又難忍既表情, 我就原諒佢欺騙我既感情啦 !
望住佢又淫賤又苛索既表情, 我已經多次想射爆佢…..但我都繼續強忍…
直到佢要轉身主動騎乘我…我望住佢對波, 就算明知道係僭建, 我都抵受唔住比我視覺上既魔力…
一路柔搓, 一路狂啜…我張咀貪心地遊走佢舌頭同奶頭之間…最後緊抱住佢並將全數射出 !!
最後我真係要讚一讚呢條娜娜…當佢 feel 到我出野之後, 完全自動自覺好溫柔咁貢落我下面….
慢慢幫我除套…而且二話不說, 抹都唔抹就為我一口送上事後簫….就係呢大約 15-30 秒既事後簫, 令我決定幫佢寫呢個報告 !

寫到呢度我亦瞓醒…真係發夢都可以比下分 ~
相貌: 唔係索女樣, 但係幾可愛, 眼大大有小小天真, 等你教訓既樣~  7 分
身裁: 小小豐滿型, 假波…但比佢呃足大半場…揸落完全唔覺…但都要扣分 ~ 7分啦 ( 減 10 磅就 8.5 分 )
技術: 高超 ! 無論前奏定真正埋牙, 都係性愛能手既姿態 ! 10 分
態度: 係佢最大最大既亮點 ! Feel 到佢好有 heart 去做, 完全為我既享受而努力 ! 爆分呀 !
溫提: 一定要試佢沖涼時既前奏享受 ! 巨尻磨棍 ! 超爽 ~
而且吹功了得 + 淫賤目光, 小心吹爆 ! 如果佢肯同你吹事後簫…必試 ! 小心比佢即場吹番硬 !

以前全屬夢境, 如有雷同享受, 實屬師兄弟之福

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

你條淫棍邊抵得住頸吖
危Sir一出鬼神驚

高級會員

舌頭同奶頭之間咪條頸

中級會員

波底發現兩條疤痕R兄眼力差了

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

tommy26 發表於 2015-7-2 00:50
舌頭同奶頭之間咪條頸

舌頭同奶頭之間係...舌頭..奶頭..舌頭.奶頭.舌頭.奶頭.舌奶舌奶舌奶舌奶...互相交替..
間中都會啜下頸既...

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

kgb 發表於 2015-7-2 01:26
波底發現兩條疤痕R兄眼力差了

佢的開頭話係胸圍痕, 一個唔為意比佢昆撚左!

高級會員

RBL 發表於 2015-7-2 14:10
舌頭同奶頭之間係...舌頭..奶頭..舌頭.奶頭.舌頭.奶頭.舌奶舌奶舌奶舌奶...互相交替..
...

老兄咪好唔得閒, 雖知舌頭同奶頭都有段距離