多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 62386|回復: 7

目测Angel之Scarborough Garden [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

放工无聊念住同个friend 去MW食下d新女点知个个都爆棱晒
想食果d又约唔棱到唔想食果d又得闲到西甘。真系祸不单行
两条佬憨99点都要食d野先顺翻条气。周围call d附近既场有无好也食
终于比我地两条麻甩佬稳到件新货系Sg仲话系大波哦岩晒我口味即刻同friend产过去会一会呢位大波妹先
我都系第一次来sg 听闻系新既location 新condo 环境都唔错
不过无咩地方park车。兜左好耐先稳到位
开门比我地果个就系angel 真系几高下哦都成米7。吊拿星。波无我想象中大。后面仲有个更大波。但系年纪就老佐些少。唔系好岩我
唉。我同friend 都睇中咗angel 最后我好割爱比我friend 上佐
条高妹angel 大b细c甘上下啦。无相入面甘逼爆
不过皮肤真系好好又白净
五官好精致。长长既头发显得距好斯文
不过我估距都20尾。
不过我friend 比好高评价
服务好有求必应哦
下面都好紧下。我friend 180甘上下高啦
吹得我friend 好爽哦
仲话下面好干净添
唯一一个缺点就话距patpat有点松
最后我都过唔到自己果关朋友食完接住食
食白果finally

論壇元老

活躍會員熱心會員

真係接受唔到即刻食朋友食完嘅。
至少都隔幾日。

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

Canchi 發表於 2015-9-5 19:39
真係接受唔到即刻食朋友食完嘅。
至少都隔幾日。

我連其他人食完都唔想,所以必食第一個
危Sir一出鬼神驚

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

危天行 發表於 2015-9-5 22:23

咪玩啦~ 第一個??
隔几日试下先

51萬

管理員

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

RBL 發表於 2015-9-5 23:24
咪玩啦~ 第一個??

當日第一個呀,你估一生人第一個咩
危Sir一出鬼神驚

論壇元老

活躍會員熱心會員

危天行 發表於 2015-9-5 22:23

你咁樣講,搞到我哋唔駛去幫趁啦。

51萬

管理員

Canchi 發表於 2015-9-6 04:08
你咁樣講,搞到我哋唔駛去幫趁啦。

危Sir一出鬼神驚