多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 20762|回復: 67

抗日淫棍大戰日本巨乳 Rekia 於滿威亭

關閉 [複製鏈接]

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

(知道花魁載譽回歸,特意重提舊帖 )

有睇開我報告既師兄都知道, 我最愛大波妹 !
只要佢對波夠大,夠真! 好多時 30+ 既中女我都食得津津有味 !
呢排真係好忙, 已經扎砲左成個禮拜....正所為日有所思, 夜有所夢 ~
呢排就夢見滿威亭黎左好多親女, 有件屬 DD 級別既叫 Reika, 仲要係日本妹添 !
對我呢種淫棍黎講, 聽到日本妹已經扯哂旗 ! 仲要日本妹 ?!
好 ! 為左記念 918 事變, 就約係 918 當日, 搵呢條架妹祭一祭我支中國旗 !
今次去到呢個滿威亭新場, 老老實實我就麻麻地鍾意...雖然地點唔算難搵...但就咁泊係街, 比人撞見架車都唔知點拆 !
去到門口, 自動打開, 終於見到呢對 DD 人間胸器 !!
樣貌絕對入得口, 某程度上仲稱得上幾靚女添, 年紀呢就應該 26-27 咁上下... ( 我以為會係 30+ ...即時偷笑 ! 賺左 !!)
見住佢一身 Shocking Pink 魚網緊身衫, 覇氣外露 ! DD 級既胸器完全表露無遺 !
眼利既我見有顆乳頭從魚網之間逃出, 我諗住幫下佢啦, 想即時出手幫佢篤番入去 !
點知就比佢笑淫淫咁輕輕捉住我隻手慢慢行上房...
入到房我緊係即時後抱逗一逗佢對波先啦 !
嘩 !! 純天然堅 D+ 級數, 好軟, 好浪, 好墜手 !
我一路搓一路我見住 lin 頭不停咁由魚網之中凸出, 我兩隻食指不停咁將佢篤入, 又凸出...篤番入, 又凸出...好撚過癮 !
雖然 book 左一粒鐘, 但我支中國旗都已經扯得又高又硬, 都係嗱嗱聲扑番呢條大波架妹兩 Q 穩陣 ~
沖涼時我就用我僅僅識既日文同佢溝通, 我話我好 like 佢對 Oppai, 佢就話好鍾意我條 gin gor ~
條女對波咁大, 沖涼緊多野玩啦 ! 乜都唔駛講, 全身搽完梘液, 就緊係一路攬住打車輪, 唧下唧下對奶先啦 !

佢係咁同對波黎質勻我全身,我用手係佢波罅度上上咁掃, 示意要玩屌波罅...
佢就好淫咁望住我跪低我面前, 好似 AV 咁雙手托住對奶,
打圈一開一合一夾 ~
我既小弟弟就完全淹沒於波濤胸湧裡~ 幾輕辛苦先見到從波濤中露出個頭來喘氣...未幾...又再被吞沒在波罅當中 !

被一對咁軟綿綿既波夾住,
就好似屌緊兩片夾得好緊...但又好鬆好軟既陰唇一樣..舒服既程度直逼一流既簫功 !
我絕對想就喺呢被呢條波罅夾爆, 然後兜口兜臉就來一記顏射,
體驗一下AV入面, 將濃厚既精液射到 D 女優一臉都係既情景 !
但係舒服還舒服, 屌波罅就係欠缺左一份無形既吸力,
所以始終未能完事...
出房之後, 我就係鏡前從後攬住 Reika, 我一路錫佢後頸和耳珠, 雙手當然不停咁搓一對我朝思暮想既巨乳 !
攬得幾攬,
Reika 開始進入狀態, 主動向我索吻, 要同我打車輪 ! 而我亦由雙手玩球, 變成一手逗奶, 一手探穴 !
一摸之下,Reika
原來淫水早已藏於陰唇之內, 經我輕輕一捽, 即時如決堤一樣湧出...
我順勢向後抱佢坐於床上, 張佢雙腿 M 字擘開於鏡前,
佢從鏡內一邊望住我玩弄佢陰唇之間的小紅米, 一邊忍唔住咁呻吟...
雖然 Reika 無 Rose 咁天生淫蕩, 但就完全比到我睇日本AV,
女優個種又小小怕羞, 但又忍唔住要擘開大腿享受嗰種快感...
天然既淫水比 KY 更潤滑, 我用三隻手指愈捽愈快...Reika
由享受既呻吟就變得愈來愈大聲...
Reika 可能意識到自己可能叫得太大聲,
但又真係忍唔住要叫...於是佢就一手揸住我條肉棍就往佢咀裡瑟去...
佢好似 BB 食住一個巨型奶咀一樣, 一路吞, 一路啜,
我覺得音律功夫係有小小日本既風味..
我直接問佢可唔可以直接發炮轟入佢口內, 佢好似好唔好意思咁話
"打咩"....
我當然唔會好似佢地禽獸不如既日本仔一樣強人所難啦, 所以我就示意上套玩騎乘 ~
由低角度望上去正在享受著騎乘的
Rekia...我突然覺得好感動...因為我渴望多年既境像終於係我眼前出現 !!

我感受著性興奮同時又好樣感覺到幻覺...我覺得正在為我策騎的 Rekia 好似變了我其中一個最愛既 AV 女優 Julia 一樣 !!

樣貌雖然唔多似..但佢對波...同條腰...加上低炒上去呢個角度...就算未係十足十呈現, 但都有八成一樣 !
我睇住佢對波蕩下蕩下,
轉下轉下... 佢突然腰間使勁前後猛搖...我一不留神耐力唔夠...未夠炯五分鐘就比佢騎爆...
第一回合完了之後...
我地雙擁瞓係床上, Rekia 主動要我試下佢既按摩手勢..我當然唔會 "打咩" 佢啦 !
老實講...佢手骨呢...穴位就唔多啱喇, 但力水就還可以....但望望佢對波咁大, 無理咁浪費要佢同對手按摩嘛 ! 緊係要佢波推一番啦 !
我同佢講話怕佢累..所以叫佢轉為波波 massage 舒服舒服一下就得喇...
佢好似好感激我體諒佢咁, 佢就開始好溫柔好淫咁, 一路錫, 一路用對波掃下掃下我全身...
望住呢兩包米, 係咁掃下掃下, 好快我細佬又再有反應...Rekia 察覺後就笑淫淫咁開口大大啖,下下深喉咁幫我含起上來 ~
佢吹奏時比我既感覺, 就好似我碌巨棍有難以抗拒既味道一樣, 佢每一啖都係好似想原條吞入肚一樣...
我估可能之前第一 Q , 佢自己都有多少意猶未盡, 所以我一硬到咁上下, 佢就上套直接騎上來...
用騎乘位去欣賞佢既忘我策騎既神態係最好既享受之一, 我當然樂意比佢自由發揮, 讓佢為我效勞 !
呢次佢改變左小小姿勢, 改為用 M 字擘開, 半蹲半坐既姿勢去騎乘 !

本來呢 Q 係第二 Q 既關係, 耐力方面我完全有信心 ... 但萬萬估唔到 Rekia 會有此一著 !
佢改用呢個騎姿之後, 每一下都比之前的插得更入更深 !
速度與節奏都完全掌握係 Rekia 既身體之中...我睇住佢享受我既表情...
我就好似一碌打直放於枱上, 為滿足佢而比插入佢體內既假陽具一樣 !
佢一時打圈, 一時急促上下吞吐...我有好幾下都差 D 走火...
我今日係為左狠狠的用中國旗來插日本妹子而來 ! 我當然唔可以輕試敗陣 !
我一路觀察 Rekia 既表情, 大約 5 分鐘...我感到佢有開始小小頂唔順...呻吟和喘氣聲都愈來愈急..
過多兩三分鐘, 我睇準機會, 就係佢高潮一下坐下來之際, 我雙手將佢推倒人仰馬翻!
就當佢四腳朝天, 西門大開之際, 我居高臨下的再轟下多數十砲 !
就在 Rekia 反眼長嘯之際...我百萬子弟兵全數攻進佢體內...如水銀瀉地, 一瀉千里 !
一覺醒來,原來又發了抗日既綺夢一個…

發夢都可以為夢境既日本妹 Rekia 評分:
相貌: 我覺得幾靚女, Web site 第一張相應該係佢本人, 所以我比7.5分
年齡:我覺得似 26-27
身裁: D+級真波 ! 雖然唔係挺身, 但夠軟夠大! 好揸 ! 就好似 AV 女優 Julia 一樣 ! 所以我比 8.5 分
技巧: 佢既技巧屬高壇數 ! 有小小日本特色 (我覺得 ) 我比10分 !
態度: 有日本風俗娘既態度, 客人既舒服就係佢最大既滿足, 雖然係咁...但冇口爆..扣小小分, 我比 9.5 分 !

惡法當前, 壓力太大,以上經歷我必須說明 ~全是夢境~
如師兄弟們有雷同享受實屬好運

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

論壇元老

金牌會員

Thank you bro

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

你果碌係巨棍!唔係啩
危Sir一出鬼神驚

中級會員

哈哈 有人说他日语口音不正宗

高級會員

有埋圖!讚!

版主

雙花紅棍 / 頂級元老

突出貢獻活躍會員優秀版主論壇元老

SHUIBENWUSE 發表於 2015-9-23 10:44
哈哈 有人说他日语口音不正宗

口音我就真係唔識聽喇,但我同佢傾左好耐,佢用流脷日文教左我好多日文語句...
當然講得一口流脷英文都唔代表係鬼妹...但我偏向信佢係日本妹多 d, 佢臉上無乜 typical 韓妹 features.
可能心理作用,我硬係覺得佢既服務係有多少同一般韓妹唔同!

高級會員

今次有冇未沖涼先含J 呀

中級會員

哈哈,好長的報告

中級會員

Thanks for review bro