多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 33422|回復: 6

lulu@紫糖 [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

金牌會員

活躍會員

今日晚饭吃得早,甘闲来无事就按个磨啦。根据上次、上上次同埋上上上次噶教训,我就唔去试新鲜玩意喇,翻去紫糖算数。
入到去,又係nana姐开门,就话full左,一唔系就等20分钟。话左闲来无事喇,等就等。
终于入到房,原本以为系nana做噶,点不知入左个从来没见过噶,问nana就话距唔得闲,我都唔想等左20分钟来吃白果啦,照吃。
可能lulu知自己系样貌上差左少少,服务态度补救。按摩呢家野就随便啦,貌似系得tiffany学过。
例牌bs,我一摸,真系湿len晒。服务非常可以。(具体就唔讲喇,到时我讲左搞到人地就唔好啦)
临走都有个热情拥抱。

差点唔记得讲,lulu噶胸都几大,而且应该系正波。    今次都算系没失望喇,不过repeat可能要考虑,毕竟我都系个贪新厌旧噶人

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

危Sir一出鬼神驚
边个系lulu 吖

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

一定唔係你愛人Lulu啦
危Sir一出鬼神驚

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

Lulu只不過是網名, 不要考究

老鼠怕係佢至愛Lulu^_^  發表於 2015-10-8 09:55
我刁。。。