多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 26617|回復: 3

Roxy quick review (吃了牛蒡丸才上戰場) [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

吊, 唔想打咁長篇, 短文講重點. 樣唔似JJ賈曉辰, 又唔似龔嘉欣, 反而似莊思敏. 無吹到神級美女, 但肯定above average. 165cm, 皮膚白滑, 33C, 好似假波, 服務一流, 由胸漫遊到小腿, 再由小腿上番去大腿, 有"奶"袋, 再黎個270度BBBJ, 個身由我的右手邊, 一路BBBJ non-stop, 個身慢慢移到去左手邊, 跟住再黎69. 好在本人食左牛蒡丸, 如果唔係俾佢KO, 因為佢都BBBJ左好耐, 相比其他韓妹BBBJ時間長. 可以DFK, 但feel 到她是smoker. 受了牛蒡丸的威力, 扑完之後, 將床辱嚴重向後移, 個枕頭跌左落條"啦"度.

完事後, 大家再shower, 點知她突然再同我BBBJ, 真是招架不住. $140/hh, no bad 啦. 地方清潔,間房勁香.

想要牛蒡丸可以PM我, 我還有現貨.

都係明星^^  發表於 2015-10-28 17:01

論壇元老

活躍會員

好久钱约的?都好快!

1萬

論壇元老

坐館

活躍會員論壇元老

的而且確, 版主所講的"個PAT同條腰係咁鈕動" 好很利害, 好在小弟食左牛蒡丸打底加強定力.