多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 16629|回復: 7

CoCo之 Purple Sugar [Chinese]

關閉 [複製鏈接]
都好q耐无i帮亲过purple拉
难得今日nana姐单声话有条新女大波哦。。知我者都知我爱好大波之人虽然今日冻冰冰都阻止唔到我去会一会尼未大波妹coco
开门一睇就知道系coco拉,甘生面孔,低胸小短群,两个车头灯呼之欲出,样都算后生。不过就唔系我杯茶
coco唔算白净黑黑实实果种类型,属于战斗型格
入房冲个热水凉先,暖下个身先,一切准备就绪,等待大波妹coco来胸袭
上来紧系按下摩热下身先拉,我摸下距时距又摸下我,礼尚往来嘛
话时话coco成身都兴盒盒吖,成个暖炉甘摸起身揽起身好棱舒服吖,我就一向手脚冰冷,好像练左寒冰掌甘冻到西甘,好多女都成日话我只手甘棱冻摸到距地唔舒服,coco反而俾我对寒冰掌摸到距high high地,好棱舒服添
coco对波真系唔小野,可能本身距都有少少肉地,显得对波都几棱大下,仲系天然无加防腐剂,又暖粒粒札起身就系几棱正斗哇
米剩系得我搓你先得吖。我示意要距做主动。我就好似死蛇懒鳝咁郁都唔郁俾距做主动
coco妹马上用距条利系甘濑稳我全身,一直濑到我对波子到。我就专登将我碌野系距嘴边fing 来fing去都几过瘾但点都唔肯就范
最后都系衰系距对巨乳之下。。。爆灯喔喔喔...
喜爱大波之人可以去试下 ,斋玩对波都抵拉
服务方面都算得上唔错唔错
其他就见人见智拉

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

你係另一個R B L
危Sir一出鬼神驚

中級會員

危sir我也是喜欢大波的
还有什么好介绍吗
她们家NANA一直给我印象深刻
prettyseeker 發表於 2015-12-2 08:40
她们家NANA一直给我印象深刻

独食一味
有无好介绍先
oscarzala 發表於 2015-12-8 12:23
独食一味
有无好介绍先

可以尝试她们家Jessica ,嫩怛出水,已经验证过了
prettyseeker 發表於 2015-12-10 17:22
可以尝试她们家Jessica ,嫩怛出水,已经验证过了

距好似剩系做星期日?
oscarzala 發表於 2015-12-10 22:37
距好似剩系做星期日?

是的 人家是学生 平时功课很紧张的