多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 5815|回復: 5

Happy happy spa, spa angel, 紅玉蘭

Diu Na sing, one word apply all three!

Book 唔到 Kayla, flirt 同 perla 又好似無乜好食,走去果幾間碰下運氣,頂吖,c9都算,仲要唔比走,chi q sin ga!

大佬,比返錢我都唔入閘,起都起唔到,拉住我都無Q用㗎。
How could they do this not let customer leave
最後去咗sweet去睇下所謂長腳mandy,又係勉強食得果隻,佢都盡力討好,但唔係杯茶就唔係,求其出完收工。同場仲有Anna,C9一名,Je n n y叫做後生的但有啲肥,可以不理。

金牌會員

all three seems ok on the ad.....Thanks for your review.  Can save money for better meal

註冊會員

How could they do this not let customer leave too?

高級會員

最後咪又係走咗